Generet af Snorken?

snorken

49 procent af alle danskere har problemer med snorken, men hvem tænker egentlig på alle dem, som ligger ved siden af?

Ægtepar har gennem tiden fået hver deres soveværelse, manden er jaget i stuen, eller øregangseksem er vokset frem på grund af de mange ørepropper, som har været nødvendige for at holde ud at være i rum med snorkeren. Men måske er der hjælp at hente hos noget så enkelt som en halsspray.

Zedopor er klassificeret som medicinsk udstyr, hvilket betyder, at produktet skal leve op til en vis standard for at blive godkendt. Snorker du, bliver du måske selv vækket af ubehaget, af lyden eller af de vejrtrækningsproblemer, som kan opstå – og som i værste fald kan være apnø, hvor du slet ikke trækker luft ind. En tilstand, som du i øvrigt bør søge læge for, da den kan give mange forskellige symptomer i din vågne hverdag. Virker hele natten Zedopor er en såkaldt easy-to-use oral spray med en behagelig pebermynte-smag og med en effekt, du vil mærke med det samme. Produktet indeholder en stribe af olier, samt B6, E- og C-vitamin, og når olierne ligger sig i et tyndt lag henover ganen, vil de aktive stoffer langsomt blive frigivet henover natten.

At snorken overhovedet opstår, skyldes som regel det bløde væv bagerst i svælget, der klapper sammen og frembringer lyde, når vævet vibrerer.

Den vibration hindrer de forskellige ingredienser i Zedopor. Firmaet, Medica Nord, lover fuld returret med garanti om pengene tilbage.

Ring på tlf.: 46 11 66 69 for flere informationer.

7 thoughts on “Generet af Snorken?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *