Grå i toppen?

  

 

 

Bare rolig – vi siger det ikke til nogen. Lad italienerne hjælpe dig med en hårfarvespray, som på naturlig vis dækker gråt hår og udvoksninger.

 

Af Benedikte Mikkelsen
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – februar/marts 2018

 

Spar penge på frisørregningen. Hvordan? Med en ny hårfarvespray direkte fra Italien kan du nemt skjule dine udgroninger og/eller grå hår for omverdenen. Du kender sikkert, at du lige har brugt mange penge hos frisøren, og nærmest ugen efter spotter du en udgroning.

Måske er der ikke mange andre end dig selv, som lægger mærke til det – men irriterende er det.

Vupti, med få sprøjt kan du få samme følelse, som da du gik ud af døren hos frisøren. Du kan strække din hårfarve ret langt. Tre til fire sprøjt, inden du forlader hjemmet, og du er klar til at indtage verdenen uden en stribe af anderledes hårstrå på toppen.

 

Ligegyldigt, hvilken hårfarve du har …

Så kan du bruge BioKap, som produktet hedder. Det kommer nemlig til alle hårfarver og typer. Produktet bliver siddende i håret og forsvinder først, når du vasker det ud. Så måske behøver du ikke putte det i håret dagligt.

 Faktisk er det den første hårfarvespray og altså ikke ”bare” en tørshampoo med farve.

 

Naturligt, let og lækkert

BioKap er uden parabener, silikone, kunstig parfume og meget andet kemi, som vi ellers kender fra almindelige hårfarvningsprodukter. Du skal derfor ikke være bekymret for, at hårfarvesprayen sidder i håret, indtil du skyller det ud.

Sprayen indeholder plejende ingredienser, så håret hverken udtørres eller fedtes, når du bruger produktet.

 

Hurtig og nem reparation af håret – det kan vi li’!

Farver du selv dit hår, så laver BioKap helfarver, som er nogle af de reneste på markedet. Så slut med kradse hårfarver, hvor øjnene løber i vand, og hovedbunden klør.

Italienere er kendt for godt hår og god stil. Det vil vi da også være heroppe i det kolde nord!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *