Holistiske gyldne gaver til en aktiv sommer

 

 

Pukka Wholistic Turmeric og Turmeric Active kan være en god hjælp til en aktiv hverdag uden smerter, især hvis man gerne vil i gang med at dyrke lidt mere motion eller har udfordringer med kroniske smerter.

 

Af S. Rikke Demuth
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – juni/juli 2017

 

Pukkas Wholistic Turmeric med 32,5 gram curcumin i to kapsler er tilsat lang peber, arktisk frisk tang, ingefærrod samt spirulina for at øge optagelsen af de nyttige curcuminoider fra gurkemejen samt gøre produktet nemmere at fordøje.

Gurkemejen er ganske ”wholistic”, for det gule pulver finder du i kapslerne både som ekstrakt og i tørret form, så man får mest muligt af de vand- og fedtopløselige komponenter.

 

En inflammationshæmmende hjælper i hverdagen

Du kan bruge Pukkas Wholistic Turmeric som en smertedæmpende ven i dagligdagen, enten efter træning eller når du har smerter pga. stillesiddende arbejde. Produktet kan også hjælpe på kroniske smerter i bevægeapparatet.

 

Active – en god blanding af naturens gaver til en aktiv livsstil

Hvis du har smerter efter træning, så vælg Active, også i Pukka-serien. Den er særlig god som støtteterapi efter motion, hvor de aktive stoffer forebygger skader på muskler og sener.

Ud over gurkemejerod og ekstrakt af gurkemeje indeholder produktet brændenældeblade og kalkalger, som er en naturlig kilde til jern og let optagelig kalk til knoglerne. Turmeric Active indeholder den C-vitaminrige Amla-frugt, som er i familie med vores danske stikkelsbær. C-vitamin er en vigtig antioxidant og central hjælp til immunforsvaret.

 

Actives gode indhold af rød ginseng og Boswellia 

Og så den vigtige Boswellia serrata, der helt unikt kan hjælpe på smerter rundt om led eller i musklerne. Den er altså bare en af de bedste til smerter i muskler.

Til at give dig ekstra energi er der desuden tilsat rød ginseng, så tag Active om morgenen for at undgå, at det går ud over din nattesøvn. Undgå i øvrigt ginseng, hvis du føler dig stresset eller er meget sensitiv.

 

Læs mere om Boswellia serrata på http://www.sund.forskning.dk

 

Husk at restituere samt spise en ordentlig kost

Hvis man gerne vil undgå smerte i sit bevægeapparat, handler det om at kende sig selv og sin krops signaler. Lad være med at presse din krop mere, end den kan holde til, og husk at give den tid til at restituere. Du kan hjælpe din krop ved at få en ordentlig kost samt nok vand. Få masser af især de farverige grøntsager samt ordentlige fedtstoffer og gode proteiner. Sørg for at få dine minimum seks til syv timers søvn.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *