Hop, lille Hans, hop, lille Hans, op og gå i skole!

Galleri - skolestart

 

Der skal energi, velfungerende tarme, luftveje og immunforsvar til at være Lille Hans, der både skal gå i skole, lege, hygge sig med familien og have overskud til at lave lektier.

Af Marianne Palm

Strath har med sine 60 år på bagen været brugt til at lette hverdagen for børn over hele kloden. Den helt særlige urtemikstur blev skabt af en tysker, solgt videre til en schweizer, og opskriften er i den dag den samme. En flok europæiske urter hældes i en tank med gær, en fermentering går i gang, når gæren åbner op for de mange aktive stoffer. Dernæst holder gæren op med at virke, og urteblandingen, der nu er uden gær, for den er spist af planterne, hældes på flasker.

Det hele lyder jo meget nemt, men hemmeligheden er opskriften og sammensætningen af urterne. Og opskriften er netop en velbevaret familie hemmelighed, hvor tredje generation fortsat holder opskriften tæt ind til kroppen.

Jeg besøgte fabrikken for nogle år siden.

I det hemmelige rum stod det stolte og store patentglas, og jeg kunne da lige skimte en kamilleblomst, og mon der ikke også er en jernurt, der har fundet vej til opskriften. Faktisk ved jeg, at der er mange, mange flere, og derfor kaldte man da også den slags blandinger for eliksirer eller tonics i gamle dage, altså nogle blandinger, der toniserer og styrker.

Og det gør Strath! Tusindvis af børn i alverdens lande får færre infektioner, stærkere slimhinder, og det er netop slimhinderne, fx i luftveje og tarmsystem samt blære og hud, der skal fungere så optimalt som muligt, for at bakterier ikke så let kan trænge ind over kroppens første værn og skabe infektioner.

Det er også en urteeliksir som Strath, der med sine særlige fermenteringer kan bære vores øvrige næringsstoffer ind i kroppen og dermed udnytte madens og eventuelle kosttilskuds aktive stoffer, som kroppen har så meget brug for i voksealderen. I voksenalderen, eller når vi bliver ældre, hvor alle sundhedsfolk anerkender, at vi med alderen har endnu mere brug for, at vi gunstigt kan udnytte hver en mundfuld næringsstof på vores vej.

Med andre ord er det ikke kun Lille Hans, der kan hoppe rundt og blive sundere. Det kan vi andre også ved at styrke os selv generelt.

Strath kan fås i flydende form eller som tabletter. Der findes forskellige varianter, og dem finder du her.
Og mere naturligt, når så mange aktive stoffer skal være samlet et sted, kan man næsten ikke finde. Fx er der ikke tilsat D-vitamin, det er gæren selv, der har dannet vitaminet, da det (med vilje) blev udsat for UV-lys, før gæren landede i de store tanke sammen med de mange droger.

Vælg en Strath til dig, til lille Hans og hans bedstemor. Bedre end hvide sokker i julegave til bedstefar.

Forskellige varianter til Hoppe Hans og hele familien

I flydende form finder du Strath Original og Strath Original med naturligt forekommende D-vitamin. Både til børn og voksne.

De samme produkter kan du få i tabletform, som er let at have med på farten. De er gluten-sukker-og laktosefri, ligesom Strath Immun-tabletter er.

Mange har i årevis brugt Strath Original som en eliksir, der har det samme indhold som Strath Original, i eliksiren er der tilsat sirup, og sådan er smag og behag jo så forskellig, men fælles for alle produkterne er, at de er fermenterede, og at opskriften, som er 60 år gammel, stadig holder til børn, unge og voksne i en moderne tid.

One thought on “Hop, lille Hans, hop, lille Hans, op og gå i skole!

  • Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *