Hudpleje hele året og til alle aldre

Aloevera2

 

Sommeren går på hæld, og du har forhåbentlig allerede været ude i solen og fået fyldt kroppen op med D-vitamin, som vi skal bruge til efterårets komme.

Du har forhåbentlig også smurt dig ind i fugtgivende og plejende stoffer, både for at skåne de mest sarte områder inden solbadning og skabe fornyelse i hudcellerne med den efterfølgende pleje.

Nu er det tid til pleje gennem efteråret, så huden kan tåle det omskiftelige vejr, vi jo kender så godt på vores breddegrader. Og nej, aloe vera vokser ikke på vores breddegrader, men det gør heldigvis forståelsen for at anvende de reneste ingredienser i vores hudpleje. 

 

Af Marianne Palm

 

Måske er det 40 år siden, du var gravid, måske går du lige nu og venter en lille ny. Uanset alder har huden behov for pleje, beskyttelse, næring og fugt.

Fælles for alle produkterne, vi peger på her i artiklen, er, at de som basis alle har 70-90 pct. AKTIV aloe, der med sine internationale studier bag kan prale af et unikt højt indhold af den fine plante. Skånsomt forarbejdet, som der jo tit står på alverdens etiketter, men her er det med de rette certifikater på.

Ikke kun for gravide

Er du gravid og har brug for ekstra pleje til den runde mave, så kig på AVIVIR All Body Pampering Creme med 15 pct. økologisk baobabolie, 25 pct. aloe vera og den fineste duft af australsk lemon myrtle. Cremen er let, absorberes hurtigt, giver fornyet glød og usædvanlig blødhed over hele kroppen. Cremen er baseret på afrikansk jomfru baobabolie, som har et højt indhold af E-vitamin, phytosteroler, omega-6 og -9, aloe vera og sheabutter.

Vi må og skal beskytte vores kroppe mod udefrakommende kemikalier

Baobabolien er økologisk og styrker især hudens barrierefunktion, for det er så vigtigt, at alverdens kemikalier ikke får lov til at trænge gennem huden og skabe akkumulerede kropsfremmede kemikalier. Det kan let blive til en cocktaileffekt, hvor vi gennem uger, måneder og år får brugt hud og bindevæv som skraldespand for det moderne menneskes trang til fancy muligheder, men desværre næsten uundgåeligt udvikling af nogle stoffer, som vores krop gennem evolutionen aldrig har kendt til, og som derfor kan skabe ravage. Ved at beskytte vores hud i dagligdagen med en højbåren olie udvundet af de store oldgamle baobabfrugter fra de afrikanske sletter mindsker vi mængden af affald i kroppen.

Den har et højt ­indhold af E-vitamin, phytosteroler samt omega-6 og -9. Den blødgørende olie trænger hurtigt ind og efterlader huden fornyet, forynget og silkeblød – uden at fedte. Produkterne styrker kollagenet, har antioxidant effekt og kan medvirke til at reducere synligheden af rynker og strækmærker. Faktisk viser et studie, at man kan styrke kollagendannelsen i huden med 25 pct. over fire uger ved daglig brug af Baobabolien fra Avivir. What’s not to like …

Masser af fugt giver færre bekymringsrynker

Ikke alle bekymringer i livet kan klares med at passe på sin hud, men ingen tvivl om, at tidens tand og livets mærkværdigheder let kan ses på huden.
Du kan dog snyde lidt og sørge for, at der altid er fedt og fugt i din hud, og de færreste kender til aloe vera-plantens særlige evne til at modvirke ældning af huden. Det gør den bl.a. ved at stoppe de inflammationer, der kan opstå i de små blodkar, der fører næring indefra og ud til huden, og det gør den ved ude fra at tilføre en stribe af antioxidanter. Faktisk kan både sol, frost og blæst skabe små inflammationer i huden, og de hindres af aloe vera. Når mængden af antioxidanter er tilpas, vil huden blive udsat for færre frie radikaler, som ellers vil nedbryde den struktur, der får huden til at være spændstig og stram. Med andre ord vil det hjælpe på kollagendannelsen i huden og den vigtige elasten, som gør huden bevægelig og smidig, så den bedre kan modstå livets udfordringer.

Og når vi nu er ved udfordringer …

Det er ikke kun kvinder i overgangsalderen, der kan få tørre slimhinder, hvor sex kan skifte fra at være en nydelse til en akt, der gør ondt. Det kan også være et problem ved forskellige sygdomme gennem livet hos både kvinder og mænd.

Prøv med AVIVIR Aloe Vera gel, som er 100 pct. ren og derfor kan anvendes indvortes, også i de følsomme områder som mund og underliv.

Solen skinner heldigvis stadig over lille Dannevang

Ønsker du at bevare sommerens kulør, kan AVIVIR After Sun være en del af din daglige kropspleje, der indeholder Tanoptimizer og forbedrer hudens evne til selv at danne pigment og bevare din sommerglød.

De fleste AVIVIR-produkter er parfumefrie og uden farvestoffer. De er 100 pct. veganske, svanemærkede og har grøn kolbe hos Kemiluppen. Derfor kan du roligt bruge dem til små barnenumser, til mænd og andre sarte væsner.

Tjek ind på www.avivir.dk, og få tips til en helt ren hudplejeserie. Her møder du produkterne til alle aldre og alle behov.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *