Hvad rimer på sol?

 

 

Det gør Aloe Vera! Gelen fra vidunderplanten står klar til at hjælpe dig og din hud både inde- og udefra. Så før, under og efter du smider dig ud i solskinnet og slapper aaaaaf, så husk din aloe vera.

 

Af Benedikte Mikkelsen
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – juni/juli 2018

 

Vidste du, at aloe vera også kan give dig støtte indefra, så du er klar, når solens unådige stråler rammer din sarte skandinaviske hud?

Flere undersøgelser har påvist, at en indvortes behandling med aloe vera har gavnlig præventiv effekt på rynker, fine linjer og tør hud, som jo ofte kommer i kølvandet på fx solbadning.

 


Smør din hud indefra

Aloe vera kapslerne fra Avivir er fyldt med bladgelen fra planten aloe vera. Gelen er dyrket uden brug af sprøjtemidler og kunstgødning og giver dig mulighed for at smøre dig steder, hvor du ikke selv kan nå – nemlig indefra!

Indtagelse af aloe vera kan være medvirkende til at beskytte mod ældningsskader fra UVB-stråling, fordi aloe vera stimulerer produktionen af kollagen og hyaluronsyre indefra, samtidig med at nedbrydelsen af bindevævet hæmmes.

Det kan derfor være en god ide at støtte din hud med aloe vera, inden du går ud i solen og ikke kun, når skaden er sket. Din huds kollagen er med til at bevare fastheden og elasticiteten, og faktisk består dermis, som er hudens tykkere og dybere lag, hovedsageligt af kollagen og elastiske fibre. Det er vores hudceller (fibroblasterne), som producerer kollagen. Sammen med elastin er kollagen også ansvarlig for et velfungerende bindevæv, og et velfungerende bindevæv betyder fast hud, højt fugtindhold, fylde og konstant fornyelse af vores hudceller.

Aloe vera er derfor også med til at reparere din hud, når du har fået for meget sol.

 

Ferietip:

Volder maven problemer på ferie? Kapsler med bladgelen fra aloe vera har gavnlig effekt på tarmens slimhinder og mikroflora. Mavesækken falder til ro og virker derfor på sure opstød, for meget mavesyre og irritation efter for stærk mad. Med andre ord så styrker aloe vera gel eller kapsler slimhinderne og mindsker inflammationer og irritationer. Faktisk tyder noget på, at ved at hjælpe det lokale immunforsvar beskytter aloe vera gelen også mod virus og bakterier og stopper disse, inden der opstår inflammation.

Skulle du være uheldig på ferien, så virker aloe vera gelen også på alt fra hudafskrabninger, hævelser fra slag til myggestik og andre insektbid.

Smid Avivir aloe vera kapsler og aloe vera gel i kufferten, og du har et (næsten) allround førstehjælpskit.

 

One thought on “Hvad rimer på sol?

  • Wow, superb weblog layout! How lengthy have you ever
    been running a blog for? you made running a blog look easy.
    The total glance of your website is fantastic, as well as the content!

    You can see similar here najlepszy sklep

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *