Hygiejneprodukter uden kemikalier

Hygiejneprodukter uden kem.1

 

Natracare

Natracare hygiejneprodukter står ud som noget specielt på grund af det de ikke indeholder! De er nemlig fri for kemi i bomulden, fri for rayon, ingen klor og ingen absorberingsmidler. Det er super vigtigt, da få produkter kommer så tæt på en kvindes krop som disse.

De er også lavet af biologisk nedbrydelige materialer som jo også er godt for jorden omkring os…

 

Hvad er specielt ved Natracare?

Siden 1989 har det naturlige valg for feminine hygiejneprodukter været Natracare – et udvalg af naturlige produkter som har en god indflydelse på dit helbred og på miljøet.

Natracare tamponer er godkendt økologisk 100 % bomuld, og er ligesom vores hygiejnebind og trusseindlæg kun lavet af naturlige materialer som er fuldstændig klorfri og indeholder ikke tilsætningsstoffer, parfumer eller plastik. Renhed hele vejen igennem.

 

Hvorfor så mange kvinder vælger Natracare?

Det er fordi, at Natracare tamponer og bind er fri for klorin og fremstillet af økologisk bomuld og naturlige materialer. Frem for alt ønsker kvinder at begrænse deres kontakt med syntetiske materialer, unødvendige kemikalier og tilsætningsstoffer. Natracare er det naturlige valg for alle bevidste kvinder, fordi det er: Klorfri Dioxinforurening er et alvorligt miljøproblem, som forurener luften, vandet, jorden, planter og opbevares i vores fedtceller for altid.

Det forårsages af forskellige naturlige og industrielle processer omfattende pesticidbesprøjtninger og klorblegning af materialer som benyttes til at producere papirprodukter såsom lommetørklæder, hygiejnebind og tamponer. Det er derfor, vi sikrer at Natracare produkter er fuldstændigt fri for klor og lavet af økologisk bomuld.

Pesticider er meget udbredt i verden og er meget skadeligt for mennesker og miljøet. At foretage økologiske valg hjælper med til at reducere miljøforurening og vores personlige udsættelse for dioxiner. Det er derfor vi sørger for, at Natracare tamponer og renseservietter til intim hygiene er lavet af godkendt økologisk 100 % bomuld. Der bruges naturlige materialer.

 

Hudallergi, irritation og kløen

Kvinder, som lider af hudallergier, irritation, smerter og kløen, finder måske at deres symptomer bliver værre under deres menstruation.

Mange gynækologer anbefaler disse kvinder at skifte over til Natracare bomuldsprodukter for at undgå de syntetiske og kemiske stoffer i normale hygiejne produkter. Mange har fået det bedre efter brugen af Natracare produkter, fordi Natracare tamponer og de intime vådservietter er lavet af økologisk 100 % bomuld, som ikke er klorbleget og som er fri for rayon, bindestoffer, plastik og dufte.

Natracare bind indeholder ikke polyacrylate absorberinger (kemiske stoffer som opsuger væske) eller plastik, som når de er tæt på huden, kan forårsage irritation.

 

Biologisk nedbrydelig

Hvert år bliver over 45 billioner hygiejnebind bortkastet et eller andet sted! Placeret ende til ende, ville de række hele vejen op til solen, og hvis man skulle putte dem i jorden, ville det være nødvendigt med et hul, som skulle være cirka 10 meter dybt og cirka 10 meter bredt.

De fleste hygiejnebind og intime vådservietter er fyldt med syntetiske materialer såsom plastik, som det tager jorden op til flere hundrede år at nedbryde. Derfor sikrer vi, at Natracare produkterne er mellem 95 % og 100 % biologisk nedbrydelige og kompostbare.

Du kan købe dem i Helsekost butikker, og hos Matas eller på Natursource

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *