Indefra og ud, udefra og ind

Inde fra og ud - ude fra og ind

 

Er der studerende fra Institut for Biologisk Medicin, som læser denne overskrift, haster de måske videre, for den sætning har de hørt så mange gange før. Men det gør den jo ikke mindre interessant, vel?

Marianne Palm

For det er det, denne side handler om. Kort og godt: Har du problemer med led, muskler og smerter, så bliv effektiv, og gør det hele på én gang.

Indefra og ud finder du i ZinCuFlex, som er en sammensætning af standardiserede ekstrakter fra ingefær og gurkemeje. Hidtil har det ikke været muligt at finde et ekstrakt, der i samme grad både har en høj opløselighedshastighed, men også høj optagelighed. Men nu er det så alligevel lykkedes for et dansk/svensk forskersamarbejde, som har udviklet dette helt unikke kompleks. Sammen med C-vitamin, som også har en betydning for normalt fungerende knogler og brusk, får du en cocktail, der virker inflammationshæmmende hist, pist og alle vegne.

Når man standardiserer urterne, er du sikret den samme koncentration af de aktive stoffer i hver eneste kapsel. Og nå ja, så får du heller ikke opstød af den stærke ingefær.

Udefra og ind …

Fra samme firma, Wiotech-Nordic, finder du Icepower, en kølende gel til de ømme skuldre, til de syge led og de smertende sener. Kuldeeffekten gør, at immunforsvaret strømmer til det inflammerede område, sætter gang i blodgennemstrømningen og skaber en smertelindrende effekt. Det virker sådan her og nu og kan anvendes på både akutte og kroniske smerter.

Der findes ingen undskyldninger længere …

Og nå ja, al bevægelse hjælper, siger de kloge manuelle terapeuter, og dem har vi flere af på skolen, hvor vi uddanner biopater og naturopather, så ud og motioner, og hvis du ikke kan gå for en irriterende forstuvning eller mangler du et ben, så er der ingen undskyldning:
Her er Caroline Jordan, amerikansk specialist i sport og aktivitet, blevet mega populær, for du både kan lave aerobic, stræk og boksning siddende på en stol!

Og ja, det fylder ikke mere end en kvadratmeter lige der, midt i stuen.

Tjek hende ud på youtube.com, så dukker hun op, hvis du skriver: Caroline Jordan. Du behøver ikke at kunne et eneste ord på engelsk, du kan blot efterligne alle bevægelserne.

Gilberts gavebod!

Gratis prøve på Ice Power Kuldegel og Altiderm Magnesiumolie:

Indsend navn og adresse til:

MedicWiotech/WiotechNordic

lisbeth@medicwiotech.dk

Så sender de gerne gratis prøver på Altiderm magnesiumolie og Ice Power Kuldegel.

Læs mere på www.medicwiotech.dk

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *