Jernmangel

pigerj.pg_

 

Så er det blevet slået fast med syvtommersøm. Overlæge Nils Milman, Rigshospitalet, kunne på en pressekonference fortælle, at 40-50 % af alle piger mellem 11-12 år lider af jernmangel. Dårlige kostvaner, mangel på lyst til kød og den begyndende menstruation kan være nogle af forklaringerne. Men alt i alt skaber mangel på jern træthed og irritabilitet og kan sagtens være medårsag til de velkendte humørsvingninger, hvor kroppen kører på lunkent blus. Med mindre du har problemer med overskud af jern i kroppen – hvilket er mere hyppigt i Danmark end mange andre steder – så kommer her en let kur for alle teenagere og deres forældre: Hver morgen, 1 stk.. Multivitamin Pharma Nord, og hver aften 1 stk.. AminoJern fra PharmoVital.

Det er vigtigt at vælge AminoJern, for de aminosyrebundne mineraler optages tre til fire gange bedre end andre jernprodukter og skaber ingen bivirkninger i tarmen. Tabletterne skal selvfølgelig ikke erstatte de sunde måltider. Men de er nødvendige i vores moderne samfund til at skabe glade teenagere. Glade teenagere skabes også af de rette fedtsyrer. Og her kommer eye-Q med deres forskning ind på førstepladsen, når det handler om at forøge indlæring, koncentration og evnen til at bevare et godt humør.

Der er stadig danske læger og forskere, som hævder, at vi blot kan spise os til sundere kroppe gennem en alsidig kost. Vis mig den teenager som gør det. Og vel at mærke holder sig helt væk fra slik, kager, chips og burgere, som stjæler af de næringsstoffer, vi ellers får lokket i vores mere eller mindre umulige børn. Læs mere om jernmangel:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *