Kåret som årets vorteprodukt – slip for vorter

shutterstock_116643859

Et helt nyt produkt på det danske marked til behandling af vorter er kåret som årets vorteprodukt i Tyskland.


Produktet er yderst effektivt og skal kun anvendes 1 gang om ugen.

Vorter er generende og irriterende og så er de grimme at se på. Derudover er de meget smitsomme. Er du forældre til et barn, skal du være opmærksom på at få tjekket for vorter. Netop børn og teenagere er nemlig særligt udsatte for at blive smittet med vorter. Faktisk har hvert 3. barn under 12 år prøvet at have vorter. Det skyldes at børn, der færdes i de samme baderum udsættes for en større risiko for smitte med vortevirus end andre.

 

Stop smitte med vorter

Har du eller dit barn vorter, gælder det om at få dem fjernet i en fart for at standse spredningen til andre dele af kroppen eller til andre mennesker. Vorter er nemlig meget smitsomme og smitter ved såvel direkte som indirekte (f.eks. i bruserum) berøring med vorten.

 

Hvad skyldes vorter på hænder og fødder?

Almindelige vorter på hænder og fødder skyldes en virusinfektion i huden, som er meget smitsom. Hudcellerne på vorten frigiver dagligt tusindvis af virus og man smittes såvel ved berøring af vorten som af de afstødte hudceller.

Vorter kan også smitte indirekte fra de hårde og ru gulve i svømmehallers og idrætshallers bruserum samt i badelande. Du er specielt sårbar for at blive smittet, hvis du i forvejen har småsprækker eller rifter på føddernes trædeflader.

 

Kåret som årets vorteprodukt

SkinOcare Vortefjerner fra PharmaVest er et helt nyt produkt på det danske marked til behandling af almindelige vorter (verruca vulgaris). Produktet er kåret som årets vorteprodukt i Tyskland 2013 af det tyske apotekermagasin BVDA (Bundesverband Deutscher Apotheker e.V)

 

Effektivt, nemt og sikkert at anvende

Det unikke aktive stof i SkinOcare Vortefjerner er monochloreddikesyre, som virker ved at ætse vorten væk. Stoffet er yderst effektivt og må derfor højest anvendes 1 gang om ugen. De celler, der ødelægges af SkinOcare Vortefjerners ætsende effekt, vil efter et stykke tid få en hvidlig farve og blive udstødt af kroppen. Det er vigtigt at læse indlægssedlen omhyggeligt inden man anvender produktet.

 

One thought on “Kåret som årets vorteprodukt – slip for vorter

  • Brugte dette produkt for 1 døgn siden på en fodvorte, og har siden ikke kunne støtte på min fod meget smertefuldt. Det nævnes ikke i indlægssedlen, og jeg er virkelig på den den da jeg er opereret i den samme fod, og faktisk kun kan træde med hælen. så jeg er røget i krykker igen. skal aldrig bruge det igen.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *