Kom med til Qi-party, og mød foråret fuld af energi

 

 

Robert Peng er en verdenskendt Qigong-mester, healer og forfatter til flere udgivelser, som omhandler filosofien bag Qigong samt praktiske øvelser og træningssessioner.

Nu kommer han til København d. 1. – 4. juni og afholder workshop. Kom med, og få øget energi og vitalitet – og måske kommer du endda til at sove bedre.

 

Af Benedikte Mikkelsen
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – april/maj 2018

 

Qigong er en 4.000 år gammel kinesisk træningsmetode, som tager udgangspunkt i, at det enkelte menneske egenhændigt kan styrke kroppens vitale energi.

Qi (udtales chi) er et kinesisk udtryk, som betegner kroppens indre livsenergi/livskraft. Det er grundlaget for menneskets aktivitetsniveau, handlekraft og sundhed. Qigong er kundskaben og læren om, hvordan Qi udvikles gennem en lang række helbredsøvelser, især unikke bevægelsesmønstre, tankekoncentration og vejrtrækning. Resultatet er mere vitalitet, bedre balance og skærpet bevidsthed. Herved aktiveres kroppens egne selvhelbredende kræfter, og helbredet styrkes ved, at der skabes et bedre og mere harmonisk energiflow i krop og sind. Qigong praktiseres af millioner af mennesker verden over, og ud over at være en behagelig metode til at bibeholde sundhed og smidighed virker det også afslappende og ikke mindst afstressende.

 

Mesteren kommer på besøg

Robert Peng er født og opvokset i Hunan i Kina, og som 8-årig begyndte han hemmeligt i intensiv lære hos den legendariske buddhistmunk Xiao Yao, der trænede ham i kampsport og healingteknikker. Som 15-årig tilbragte Peng 100 dage med at meditere og faste i et mørkt kælderrum i et kloster, dybt inde i bjergene i Kinas landområde, som en del af træningen. Xiao Yao besøgte ham dagligt og instruerede ham i avancerede praksisser for at fremskynde hans spirituelle udvikling. Peng gennemgik en radikal åndelig transformation, og han opdagede efterfølgende, at han havde udviklet særlige åndelige kræfter, herunder evnen til at overføre energi fra hænderne, som føltes som en kraftfuld elektrisk strøm.

 

Hvorfor ved han alt om Qigong?

Mens Peng gik på universitetet i Changsha og tog sin uddannelse med hovedfag i engelsk litteratur, fortsatte han med at udvikle sine healende kræfter, blandt andet ved at studere hos forskellige kinesiske mestre. Som 29-årig begyndte han at undervise i Qigong, og allerede fem år senere havde han trænet over 150.000 personer fra hele Kina.

Gennem de sidste 20 år har Peng boet forskellige steder i verden, og med sin opnåede forståelse for livsførelsen i den vestlige verden samt dybe viden om Qigong har han udviklet en unik måde at videreformidle læren om Qigong. Hans metoder er tilrettelagt, så personer fra alle samfundslag og verdensdele let kan forstå og følge filosofien, samtidig med at de får den ægte essens og nydelse fra den historiske kinesiske kundskab om visdom, kærlighed og vitalitet.

 

Mød mesteren

Robert Pengs Qi-party vil vække et ”forår af frisk energi, der strømmer ind i alle dine daglige aktiviteter”. Du vil mærke, at den lette Qigong-energi vil løfte din ånd, åbne dit hjerte og fylde dig med entusiasme for livet. Det er en potent workshop, der vil frembringe ubetinget glæde og en indre kilde til at fylde din krop og din ånd med strålende vitalitet.

Qi-partyet vil aktivere dine tre Dantianer (de store energicentre i din krop) og opløse enhver stillestående energi, som blokerer for strømmen af livgivende Qi.

Praksissen begynder med strukturerede bevægelsessekvenser, som genererer en stærkt helbredende energisk ladning.

Robert leder dig herefter hen til spontan Qigong. Her overtager energien, og kroppen bevæges med legende og fritflydende udtryk, idet du fordyber dig i universets overflod af Qi.

Herefter bringes du til et sted med meditativ stilhed for grounding, fred og lyksalig enhed med himlens, jordens og din egen krops Qi.

Qi-festen slutter med en kraftfuld gruppehealing, som Robert vil lede. Åndedrætsøvelser, visualisering og chanting for at omdanne dit energifelt til et harmonisk mønster.

Du får desuden mulighed for at gå endnu mere i dybden i The Master Key Workshop: Qigong-hemmeligheder for vitalitet, kærlighed og visdom.

Robert Peng vil i løbet af det unikke tredages kursus afsløre fundamentet i Qigong. Han vil forklare, hvordan vi vækker, forstærker og integrerer tre vigtige energicentre (Dantianer), som regulerer visdom, kærlighed og vitalitet. Når de tre kvaliteter er aktiveret og harmoniseret, transformerer du din energi og forbedrer dine personlige forhold og din livskvalitet.

 

Du vil lære:

  • Hologram Palm for at styrke dine tre Dantianer
  • Breathing Empowerment for at styrke den centrale meridian
  • Three Treasures Meditation for at styrke din vilje
  • Four Golden Wheels Movement for at gøre kroppen mere smidig
  • Lotus Meditation for at åbne dit hjerte for guddommelig energi

 

Deltag i workshoppen, og lær nogle enkle, men meget kraftfulde teknikker for at øge dit energiniveau, styrke dit helbredelsespotentiale og din glæde ved livet.

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage. Både nye og erfarne Qigong-entusiaster vil have stor gavn af Roberts viden og unikke undervisning i Qigong.

Tjek billetterne ud på www.alun.dk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *