Naturlig hjælp ved ledsmerter: Glucosamin fra Pharma Nord

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 14.54.26

 

Effektivt lægemiddel mod let til moderat slidgigt

De fleste personer viser begyndende tegn på slidgigt (osteoartrose) allerede ved 50- årsalderen. Herefter kan sygdommen udvikle sig i større eller mindre grad i forskellige led. Slidgigt kan afhængig af sværhedsgraden resultere i alt lige fra lette til svære ledsmerter samt nedsat ledbevægelighed.

Behandlingsmulighederne har hidtil været begrænset til regelmæssig anvendelse af smertedæmpende medikamenter (bl.a. NSAID) samt kirurgisk udskiftning af stærkt nedslidte led i knæ og hofte. Nu er en ny og yderst skånsom behandling imidlertid kommet ind i billedet – stoffet glucosaminsulfat.

 

Glucosamin Pharma Nord – effekt indenfor 8-12 uger

Præparatet Glucosamin Pharma Nord indeholder glucosaminsulfat, den biologisk aktive form af glucosamin, som i undersøgelser har vist at have en smertedæmpende og ledforbedrende virkning indenfor en periode af otte til 12 uger. Præparatet fås som håndkøbsmedicin uden recept og har en særdeles god bivirkningsprofil.

 

Regelmæssig anvendelse af Glucosamin Pharma Nord:

  • mindsker ledsmerter
  • standser nedbrydningen af ledbrusk
  • forbedrer ledbevægeligheden

 

Eneste måde at standse slidgigt

Glucosaminsulfat er på nuværende tidspunkt den eneste behandling, der er i stand til at  bremse slidgigt. Selve aktivstoffet glucosaminsulfat stimulerer kroppens naturlige brusk-syntese.

Desuden blokerer stoffet enzymer, der nedbryder ledbrusk. Stoffet har i undersøgelser vist at kunne forhindre yderligere brusktab, således at sygdommen ikke forværres.

 

Hvad er glucosaminsulfat?

Glucosamin er en vigtig byggesten i brusk. For at glucosamin skal virke, kræver det tilstedeværelsen af svovl (sulfat).

Nogle undersøgelser er udført med præparater, der indeholder glucosamin uden svovl (bl.a. glucosaminhydrochlorid), og her har man ikke observeret nogen nævneværdig virkning. Det har man til gengæld i så godt som alle undersøgelser udført med glucosaminsulfat.

 

Glucosamin Pharma Nord

Indeholder 509 mg glucosaminsulfat (svarende til 400 mg glucosamin)
Gelatinekapslerne kan skilles og indholdet hældes i væske eller lidt yoghurt
Specialudviklet handicap-låg for lettere betjening.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *