Naturligt jern med urtegær

C-vitamin

 

Kombinerer du et fermenteret urteprodukt med C-vitamin fra Acerola og jern fra en helt speciel japansk svamp, får du sandsynligvis ikke bare styr på dit jernniveau i blodet, men også styr på dine tarme og dit energiniveau.

Med bare én tablet om dagen – og de er små – får du dækket dit behov.

 

Af Marianne Palm

 

Der findes mange produkter med jern på de danske helsehylder, og det er også nødvendigt. For rigtig mange teenagere, kvinder, der bløder lidt rigeligt under menstruationen, kvinder, der dyrker sport eller er gravide og ammer, har et højere behov for jern end andre.

I Schweiz, hvor de siden 1961 har fremstillet den velkendte urtegær, har de nu lavet tabletter til dig, der har behov for jern. Urtegæren opstår ved, at de blander en flok europæiske urter med gær i store tanke, hvor gæren hjælper cellevæggene i urterne med at åbne sig, så alle de aktive stoffer bliver gjort tilgængelige i væsken. Den første del af processen hedder fermentering, og selve det forhold, at gæren formår at åbne cellevæggene, kaldes plasmolyse. Dernæst tilsættes det naturlige jern fra Koji-svampen og naturligt C-vitamin fra Acerola-bær, før det hele bliver tørret og lavet til små tabletter – og ja, én om dagen er nok.

Ud over det tilsatte jern får man helt automatisk fra de mange urter tilført aminosyrer, vitaminer og de øvrige mineraler, som naturligt findes i planterne.

 

Også mænd kan indimellem mangle jern, få det undersøgt hos lægen, hvis du er meget træt eller dyrker hård motion.

 

Mange gode grunde til at vælge den helt særlige komposition

Egentlig var det et tilfælde, at familiefirmaet opdagede, at deres urtegærprodukt fremmer optagelsen af vitaminer og mineraler. Det skete, da de i deres produktudvikling ville sætte ekstra fokus på immunsystemet og tilsatte zink til produktet. Blodprøverne var overraskende, for det viste sig, at en helt almindelig mængde af zink i produktet skabte meget bedre værdier inde i blodet, end hvis man tog zink alene.

Forklaringen er, at urtegæren nede i tarmene fremmer optageligheden af vores næringsstoffer, og det giver både god mening med jern og C-vitamin, men især også mening, når man ser på de uendelig mange egenskaber, man har opdaget i de 60 år, hvor produktet har eksisteret på helsehylderne i mere end 20 lande. Rapporterne er mange: Bedre immunforsvar, bedre fordøjelse, færre problemer med luftvejene, og alt lige fra bedre sportspræstationer og smukkere hud er rapporteret fra millionvis af glade brugere. Flere studier har bekræftet de mange positive tilbagemeldinger, og dem kan du læse meget mere om på www.sund-forskning.dk. I mange år hed produktet Bio-Strath, så søg på det gamle navn eller det nye navn, Strath, så vælter det frem med artikler.

Produktet er vegansk, sukkerfrit og har en helt neutral smag.

Gå til lægen, hvis du har symptomer på jernmangel:

  • Træthed
  • Manglende energi
  • Koncentrationsbesvær


Naturligt jern fra Koji-svampen frigives stille og roligt til kroppen, og det gør den til et særligt godt bekendtskab, da kroppen bedre tolererer denne naturlige form frem for fx jernsulfat. De to former for jern har samme høje biotilgængelighed, men det naturlige jern fungerer bedre for de fleste kvinder.

I Strath findes 61 forskellige næringsstoffer: Vitaminer, mineraler, aminosyrer og enzymer, og sammen støtter de optagelsen af jern fra Koji-svampen. Det samme gør Acerola-bær, som er en helt særlig god kilde til C-vitamin. Og netop dette vitamin fremmer jerns mulighed for at blive optaget i kroppen. 

One thought on “Naturligt jern med urtegær

  • Wow, incredible blog format! How lengthy have you been running
    a blog for? you make running a blog look easy. The overall look of your site is
    great, as well as the content! You can see similar here najlepszy sklep

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *