Naturligvis om allergi

Naturligvis om allergi

 

Alle noter er fra Ugebladet Søndag, hvor jeg har skrevet de sidste tre år på siderne “Sundhed og velvære” Naturligvis i Søndag, uge 31, 2003.

 

Aaaaatju….. – allergi…

Det er ikke tilfældigt, hvis du lider af allergi. Udover, at du måske har arvet tendensen, så er der andre faktorer, som kan give høsnue, pollenallergi eller støvallergi.

For at der overhovedet kan opstå allergi, skal stofferne kunne trænge ind i blodet. Immunforsvaret vil opfatte det som noget fremmed og gå til angreb. At undgå indtrængerne kræver at vores slimhinder i luftvejene, i tarmen og mikrofloraen på vores hud fungerer optimalt.

Det gør slimhinderne ikke, hvis de er tyndslidte af tobaksrøg, for få vitaminer og mineraler eller hvis immunforsvaret hele tiden skal koncentrere sig om gamle kroniske infektioner, som er opstået efter en akut infektion, der ikke er blevet behandlet korrekt.

Sagt med andre ord: langt de fleste allergikere har altså haft nogle betændelsestilstande eller infektioner, som umiddelbart ikke er til at mærke længere, men der er stadig sarte slimhinder og et immunforsvar som ikke fungerer optimalt, hvilket kan skabe ubalancer i meridianer.

Disse energibaner, som skal sørge for en god energi mellem alle vores organer er ikke lige til at få øje på, men der er ingen tvivl om, at der opstår nogle forstyrrelser, som måske skal genoprettes med akupunktur. Vi kan dæmpe allergien med antihistaminer, men årsagerne bliver der aldrig gjort noget ved.

Så hvis du ved, at du hører til en af dem, som om kort tid bliver generet af landmændenes høst, så skal du gøre noget allerede nu.

Prøv med Intolerance fra Bidro eller Høfazin fra Mezina. Brug kuren i et par måneder sammen med et godt tilskud af vitaminer og mineraler.

Find eventuelt en akupunktør, som kan rette op på energistrømmene i kroppen, så slipper du måske for at nyse dig gennem hele august.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Giv mig besked om:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x