Nilens jord

Nilens jord

 I Nilens jord kosmetikserie undgår de parfume, så allergikere kan føle sig mere trygge. Og så er de kåret blandt de fire producenter af læbestifter, hvad angår skadelige stoffer. For hvorfor slikke en masse mystiske stoffer i sig, hvis det kan undgåes. Parfumeallergi kan ikke helbredes – kun forebygges. Derfor er det vigtigt ikke at udsætte sig selv for unødig påvirkning.

 

Løs pudder

Nilens Jord løs pudder i håndlavet lerkrukke er det helt rigtige valg, hvis du ønsker et smukt og naturligt solbrunt udseende. Ryst krukken forsigtigt. Brug kun det pudder der sidder på korkproppen og fordel det let med en stor pudderpensel. Huden kan ånde frit og du mærker knapt pudderet. Du opnår en ensartet hud med en fin teint og flot udstråling. Findes i fire nuancer. Parfumefri.

 

Læbestift

Nilens Jord læbestift fuldender den perfekte makeup. Læbestiften er meget holdbar samtidig med, at den beskytter og plejer dine læber. Læbestiften fremhæver din personlige stil og understreger elegance. Vælg mellem flere naturlige nuancer. Fås uden parfume. Nilens Jord læbestift er blevet testet som værende blandt de absolut bedste læbestifter på det danske marked af forbrugerbladet Tænk og Test. Der er blevet testet i alt 19 læbestifter hvoraf kun 4 blev “godkendt” heriblandt Nilens Jord læbestift.

 

 

Nilens jord soft touch pensler

Nilens jord soft Touch penselserie er lavet af silkebløde syntetiske hår og kan derfor anvendes af personer med allergi. Mange der lider af allergi kan ikke bruge pensler af naturhår. Kvaliteten på penslerne er meget høj. Kan vaskes med mild sæbe. Serien indeholder otte professionelle pensler.

 

Pudderpensler

Nilens Jord luksus pudderpensler. Gør det nemt at fordele pudderet i ansigtet. Er lavet af 100% naturhår og kan derfor renses efter behov.

 

Self tanning

Det er yt at gå i solarium. Vores hud ældes hurtigere, den bliver branket og brun på den forkerte måde. Og i værste fald medfører overdreven sol hudcancer.

I dag er der udviklet en række helt giftfri, nemme og brugbare selvbrunere. Hvor du ikke ligner en stribet gulerod dagen derpå. Hvor din hud kan ånde frit, og hvor du selv bestemmer, hvor brun du vil være…

Nilens jord self tanning er perfekt, hvis du ønsker, at din krop eller dit ansigt skal fremstå naturlig solbrun i længere tid. Cremens fulde effekt opnås efter nogle timer og farven aftager som almindelig solbrændthed. Med self tanning fra Nilens jord kan du straks se fordelingen af cremen, fordi den indeholder en lille mængde ægte Nilens jord solskinspudder. Så du undgår striber, mørke petter og skjolder. Cremen påføres kroppen i et tyndt jævnt lag. Ønskes mørkere farve gentages behandlingen senere efter behov. Nem at anvende og let af fordele. Findes i en variant til ansigt samt en variant til kroppen.Parfumefri. Læs mere om Nilens Jord produkter på kosmetik.dk eller ring på 44958000

 

 

One thought on “Nilens jord

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *