Nu kan jeg optimere min kost, selvom jeg har virkelig travlt

Ernæring

 

”Ikke noget med at springe måltider over. Jeg er så glad for nu at tage en HEAL-shake, som er optimeret med alle de sunde ting, min krop behøver”, fortæller Ulla Kampp. En markant bonuseffekt er hun særlig glad for.

Af Bjørn Falck Madsen

Tusinder af danskere har så travl en hverdag, at de i mange tilfælde glemmer måltider eller vælger at springe dem over. Det er en rigtig dårlig idé, for så går de glip af mange livsnødvendige næringsstoffer, som kroppen behøver – især når man er lidt stresset. For Ulla Kampp, som er indehaver af Nativus, en dermatologisk/kosmetisk klinik på Frederiksberg, var kombinationen af travlhed, stress og overspringshandlinger med kosten noget, der nagede hende – og tilmed havde bivirkninger.

”Jeg oplevede problemer med halsbrand, som skyldtes for meget mavesyre”, forklarer Ulla. Det var især i forbindelse med opstart af hendes klinik, at stressen kunne mærkes.

Let shake, der indeholder alt

En dag fortalte en af Ullas veninder om HEAL, som er et plantebaseret blandingsprodukt sammensat af 36 økologiske ”superfoods”, og som er optimeret med fiber, protein, fedtsyrer, langsomme kulhydrater med masser af rå, naturlige vitaminer og mineraler til kroppen.

Ingredienserne er tørret og lavet til pulver, som let kan blandes med vand eller anden væske, så det bliver til en shake, der modsvarer et optimalt sammensat måltid.

”Det er supernemt at have med på arbejde og smager ovenikøbet godt. Men hvad der er specielt vigtigt for mig er, at alle ingredienser er naturlige samt økologiske, og at jeg får et næringsoptimeret måltid”, siger Ulla.

Ikke mere halsbrand

Hun er meget bevidst om kostens betydning, så det giver hende naturligvis ro i sindet, at denne praktiske løsning hjælper hende med at leve sundt. Men der er faktisk også en helt specifik ting, som Ulla har lagt mærke til.

”Jeg har ikke halsbrand længere. Det er en stor befrielse”.

Ulla tager HEAL som sin morgenmad hver dag. Derudover bruger hun det ofte i forbindelse med sin træning.

”Jeg løbetræner og vægttræner tre gange om ugen, og hvis jeg er sulten, tager jeg en shake lige efter træningen. Det er vigtigt for mig at opbygge og vedligeholde mine knogler og muskler, da jeg er 59 år og slank og helst ikke må tabe mig”, siger Ulla.

Flere af Ullas venner er selv begyndt at anvende produktet efter at have hørt om det, og i klinikken anbefaler Ulla og hendes kolleger HEAL som supplement til de dermatologiske og kosmetiske behandlinger, klinikken tilbyder.

”Huden er jo kroppens største organ, og det er vigtigt, at huden ser sund og frisk ud, eftersom det er vores ”visitkort” til omverdenen. Her har det afgørende betydning at få alle de næringsstoffer, huden behøver for at fungere optimalt og bevare sine egenskaber”, siger Ulla Kampp.

”Det er en stor befrielse at vide, at jeg med hver HEAL-shake får et optimalt måltid med alt, hvad min krop behøver. Jeg har normalt slet ikke tid til at sammensætte en så næringsrig kost”, fortæller Ulla Kampp.