Nyt fastfood-koncept er supersundt for dig og godt for miljøet

[envira-gallery id=”263511″]

 

Når du hører ordet ”fastfood”, tænker du sikkert dårlig ernæring og affald. Sådan er det bare ikke med HEAL. Tværtimod. Det plantebaserede, optimerede måltid, som du har klar på få sekunder, indeholder alle de næringsstoffer, din krop behøver. Samtidig er det med til at reducere vandforbrug og emballagespild.

 

Af Bjørn Falck Madsen

 

Vi kan alle li’ at spare tid. Og vi elsker også, når tingene er nemme og overskuelige. Med det nye HEAL-måltid (Holistic Eating and Living) kan du sætte flueben ved begge dele, men der er endnu flere grunde til, at det er havnet i køkkenet hos så mange danskere. I virkeligheden er der tale om fastfood, for du bliver mæt med et fingerknips. Men i modsætning til den slags fastfood, der langes over disken med shakes og fritter og slet ikke mætter, er HEAL sundt og nærende og fremstillet af økologiske kvalitetsråvarer fra planteriget. Faktisk forsyner hver måltidspakke dig med alle livsnødvendige næringsstoffer, som er udvundet af 34 naturlige superfoods. Selv B12-vitamin, zink og jern, som let kommer til at mangle i plantebaseret kost, er du sikker på at være dækket ind med. Og protein og fiber i optimale mængder er ligeledes med på listen.

 

Ideelt til travle mennesker

Du kan egentlig godt kalde det for designer-food, for det er i den grad en løsning, som er udviklet specielt til moderne mennesker med et travlt program og for lidt tid til indkøb, men som samtidig gerne vil være helt sikre på at få alle de ting, som kroppen behøver for at være i topform – både med hensyn til immunforsvar, fordøjelse, humør og energi.

”Det betyder dog ikke, at man bare kan spise usundt på alle andre tidspunkter af dagen. Men fordi dette ene måltid indeholder alt, hvad en person behøver i form af vitaminer, mineraler, sunde fedtstoffer, protein og fiber, kan man bedre tillade sig at slappe lidt af og ikke stresse over, om man når i mål med næringsstofferne fra dag til dag”, fortæller Birgitte Emborg, som har udviklet HEAL-konceptet og er ved at introducere det på de europæiske markeder. Hun har en solid baggrund inden for ernæring og sundhed, herunder en efteruddannelse i Nutrition Science fra Stanford University, og den viden har hun brugt til at sammensætte ingredienserne.

 

Aflaster klimaet og er sundt

Forestil dig, hvis du skulle købe alle disse råvarer. Vi taler om chiafrø, gojibær, blåbær, hindbær, ingefær og kanel, bare for at nævne seks af de nøjsomt udvalgte superfoods, der indgår i HEAL-pakken. Tænk på, hvor lang tid det ville tage at handle, hvor store mængder emballage du ville smide ud, og hvor meget importen af disse ting belaster klimaet med fly- og skibstransport. Mens vi er ved den snak, så er HEAL – ud over at være kernesundt for dig – også rigtig sundt for miljøet. Emballagen er fremstillet af genbrugsmaterialer, og der er intet madspild. Det er også en fordel, at det er udelukkende plantebaseret, navnlig i disse tider, hvor kødproduktionen konstant står for skud som en af de store C02-syndere. Desuden indeholder kød ingen fibre, og rødt kød mistænkes faktisk af Verdenssundhedsorganisationen WHO for at øge risikoen for kræft.

 

Et nytårsforsæt?

Mange forlader det gamle år med et nytårsforsæt – et løfte om at gøre en forskel i det nye år, at tabe sig, spise sundere og tænke mere på sit klimaaftryk. Det har du mulighed for med HEAL, da konceptet faktisk kan være med til at indfri alle disse ambitioner.

”Det er lettere, end folk forestiller sig. Husk på, der er ikke tale om en radikal ændring af ens kost. Meningen er egentlig blot at supplere et af dagens måltider med denne specielle måltidsbooster, som blandes op med vand, kokosmælk eller anden væske og nydes som en shake. Det er overraskende let, og mit indtryk er, at det hurtigt bliver en indgroet vane – men af den gode slags. Hvorfor ikke tage en plantebaseret januar for din sundhed og for miljøet?”, spørger Birgitte Emborg.

 

I år kommer der til at ligge sundhed under juletræet

De fleste har et ønske om at forblive sunde og raske hele livet. Hvorfor ikke opfylde dette ønske og give den perfekte gave til dem, du holder af? Dine forældre for eksempel. Eller dine bedsteforældre, som måske spiser for lidt, ikke særlig sundt eller måske ikke tilpas varieret. Med et HEAL-abonnement/en enkelt pakke under juletræet hjælper du dine nærmeste til på en let og praktisk måde at få alle de næringsstoffer, der skal til for at optimere deres sundhed.

Det er en ægte ”kærlighedsgave”, fordi du giver HEAL med ønsket om et godt helbred til gavens modtager.

Du kan købe HEAL her og få det sendt gratis til din dør: https://heal4meal.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *