Årets Non-Food 2022 er et naturligt produkt mod maveproblemer

Mavepine ældre

 

Maveproblemer som stressmave, halsbrand, IBS, oppustethed og tynd mave i tide og utide giver mange mennesker forringet livskvalitet. Men et helt naturligt produkt, som udelukkende består af kiselgel, afhjælper problemerne, så hverdagen bliver lettere for de mange, der bruger produktet.

Produktet hedder Silicea Mave-Tarm, og det har netop modtaget en eftertragtet pris i helsebranchen

Silicea Mave-Tarm gel er et helt naturligt og meget effektivt produkt, som er velegnet til hele familien, og det er så skånsomt, at børn og gravide også kan bruge det. Når maveproblemerne opstår, indtager man kiselgelen eller blander den i væske og drikker den.

Helsebranchen: Det virker, og det virker bredt

Prisen er overrakt i forbindelse med Helsams årlige fagmesse, som fandt sted i weekenden 17.-18. september 2022. Her kåres fem produkter i hver sin kategori. Silicea Mave-Tarm gel vandt kategorien Årets Non-Food 2022 med ordene:

Virker på mange forskellige gener
  • En god hjælp at have hjemme eller med på farten til mavens udfordringer.
  • Det rammer bredt folk med fordøjelsesproblemer.
  • Produktet fungerer rigtig godt til mange forskellige problematikker og bidrager til en velfungerende hverdag.

Silicea Mave-Tarm gel betegnes som non-food, trods det at man spiser eller drikker det, fordi det udelukkende virker i tarmen og ikke optages i kroppen.

Det er de danske helsebutikker, der kårer produkterne. I deres bedømmelse indgår positiv feedback fra kunderne, egne gode oplevelser med produkterne og et stabilt eller stigende salg i butikken.

Positiv feedback fra kunderne

Ud over de positive tilbagemeldinger, som butikkerne får, melder forbrugerne også positivt tilbage til Octean Pharma, der markedsfører produktet i Danmark: ”Folk med mangeårige, kroniske maveproblemer skriver og ringer til os og fortæller, hvordan Silicea Mave-Tarm hjælper dem til en lettere hverdag og bedre livskvalitet. Det er den slags produkter, vi søger at have i vores sortiment – vores vision er bedre livskvalitet”, fortæller CEO Lotte Johannesson hos Octean Pharma.
 

Sådan virker det

Kiselgelen er forarbejdet på en måde, så den har ekstra stor bindingskapacitet. Det betyder, at den kan fjerne de generende elementer, der som regel er skyld i mavegenerne, fx skadelige bakterier, overskydende mavesyre og tarmgas. Kiselgelen lægger også et beskyttende lag på slimhinderne. Silicea Mave-Tarm afhjælper og lindrer problemer som ondt i maven, halsbrand, diarré, oppustethed, kvalme, opkast og irriteret tyktarm (IBS).

Tillykke til Octean Pharma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *