PAP-IMI magnetterapi

balancetilpasset

 

Behandling med pulser af elektromagnetisk bioenergi. Denne sikre, afslappende og ikke-invasive behandling producerer bemærkelsesværdige resultater på sundhedsområdet ved at stimulere kroppens egne helbredende mekanismer.

Mange klinikker, hospitaler, professionelle sportsorganisationer i europa bruger PAP IMI behandling af smerter og rehabilitering af skader. Mere end 300.000 mennesker hidtil er blevet behandlet med PAP-IMI, og ingen bivirkninger har været registreret siden den behandling blev introduceret i 1988.

Der er mere end 4000 videnskabelige undersøgelser og kliniske forsøg og hundreder af tusinder af vidneudsagn fra hele verden, som støtter de positive effekter af PAP-IMI, hvad angår sundhed for mennesker, planter og dyr.

 

Behandlinger med PAP-IMI 

Antallet af gange, vi anbefaler, vil variere på symptomer og skader skal behandles.

 

Hvor lang tid tager en behandling?

En behandling varer 20-30 minutter, afhængig af dine individuelle behov.

 

Er der bivirkninger? 

Du kan undergå en mild afgiftning og dermed opleve nogle “influenza-lignende symptomer såsom en mild hovedpine. For at undgå dette, skal du sørge for at drikke rigeligt med vand. Hvis du allerede har smerter før behandling, kan du opleve ubehag under behandlingen.

 

Hvordan går jeg om at få behandling?

Du vil først blive inviteret til en anamnese. Din generelle sundhed og behandlingsbehov vil blive vurderet af en læge/terapeut. Behandlingsanbefalinger og andre sundhedsrelaterede oplysninger vil blive behandlet under anamnese.

 

Hvor hurtigt kan jeg mærke en forbedring? 

Nogle patienter mærker en forbedring med det samme. Men dette kan variere fra person til person. Generelt, jo mere kronisk et problem er, jo længere tager det, før du får resultater. De fordele, man får af behandlingen, vil kunne mærkes i hele kroppen, alle celler, væv og organer.

 

Hvorledes PAP IMI behandling min krop til at helbrede? 

Cellerne i vores krop fungerer som en momentan batterier. Cellerne har mange funktioner, hvoraf den ene er at levere energi til kroppen. At øge vores evne kræver, at disse batterier fungerer optimalt.

 

Hvor mange behandlinger skal jeg bruge? 

Det anbefales at blive behandlet flere gange for de bedste resultater opnås.

Forbedringer kan mærkes med færre behandlinger, men virkningen kan være kortere, og består ikke i det lange løb, fordi kroppen ikke er haft tid til at tage hele behandlingen op i kroppen.

Hvad er PAP-IMI?

PAP-IMI er et teknologisk avanceret form for terapi med puls-emitterende magnetfelter og fungerer som MR-scanning (magnetisk resonans). Enheden udsender pulser af elektromagnetisk bio-energi, som trænger dybt ind i vævet.

PAP-IMI blev opfundet af professor Panagiotis Pappas, en græsk professor i matematik og fysik, en af verdens førende forsker i elektromagnetisme. Navnet på den PAP-IMI kom dels fra hans efternavn – PAP – og IMI står for “Ionic magnetisk induktion” (ioniserende magnetisk induktion).

En sund celle membranen har en negativ elektrisk ladning (trans-membran potentiale, eller TMP) på 70 mV. Dette gør det muligt for cellen til at udføre flere funktioner, herunder regulering af vand og ilt, opsugning af næringsstoffer og hormoner, produktion af energi og fjernelse af metaboliske affaldsprodukter.

En gammel eller syg celle har lavere TMP, undertiden helt ned til – 15 mV. Dette betyder ikke blot, at cellen har et lavere energi, men også at det ikke kan afhente eller levere materialer så godt som det burde.

Den syge celle har potentiale til at fremkalde sygdom symptomer og kan bidrage til alvorlig sygdom scenen. PAP-IMI giver din krop, hvad den har brug for fra de negative ioner, og derfor bidrager til at gøre det genvinde sin sunde funktion.

Energi fra PAP-IMI vil generelt finde celler med de laveste TMP og vil således behandle de sygeste cellerne først. På en større skala, betyder det, at PAP-IMI fremmer helbredelse af hele kroppen.

Papimi enheden er en pulserende elektromagnetisk felt generator. Det er også forbundet med bioresonance og frekvens terapi. De producerede nanopulses er kendetegnet ved høj intensitet og meget kort varighed. Den høje effekt af enheden og den unikke måde at fungere, er på grund af den brede vifte af applikationer og de bemærkelsesværdige resultater, den viser. Det er udvortes over huden, ved induktion, (selv over tøj), smertefri, uden nogen betydelige begrænsninger og uden at øge væv «temperatur. Desuden har ingen betydelige bivirkninger er blevet rapporteret i løbet af tyve-året anvendelsen af enheden.

Papimi enhed er blevet testet og har bestået alle forsøg kræves af de europæiske standarder og love, og er blevet certificeret med CE medicinske (CE0044) som de bemyndigede organer HEEQAC SA og TUEV Nord Cert GmbH. Desuden producerer virksomheden er certificeret til ISO9001: 2008, ISO13485: 2003 + AC2007 og CAN / CSA ISO13485: 2003, og certificeret til dens overensstemmelse med EU’s direktiver MDD 93/42/EØF om fremstilling af medicinsk udstyr.

CERTIFIKATER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *