Pressemeddelelse – Slank-O-Fort

slank_0

 

Naturlig “fedtmagnet” hjælper dig ned i vægt: Nu kan du gøre din mad mindre fedende

Nu kan du lettere holde dit nytårsforsæt om at tabe dig. Få hjælp med Slank-O-Fort, en smart og helt naturlig “fedt-magnet”, der binder sig til fedt i kosten og fører det ud af kroppen ad naturlig vej.

Har du lovet dig selv, at du vil tabe dig i det nye år? Godt – for med Slank-O-Fort kan du gøre dette meget lettere. Præparatet indeholder en naturlig substans, der binder sig til fedt i kosten og fjerner det, så det ikke lagres i kroppen, men forsvinder igen. På den måde kan du gøre din mad mindre fedende. Stoffet er sikkert, har ingen bivirkninger og er derfor et godt supplement til en ellers sund diæt og livsstil.

 

Virker som en magnet

Slank-O-Fort indeholder aktivstoffet FibrePrecise, som binder fedt fra kosten i tarmen (nærmest som en magnet), inden kroppen når at optage fedtet. I stedet føres det bundne fedt ud af kroppen ad naturlig vej. Brugen af Slank-O-Fort betyder ikke, at man uden videre kan spise løs af fedt. Man skal stadig holde sig til en sund kost, men med regelmæssig anvendelse af præparatet kan du imidlertid binde en relativt stor mængde fedt, som ellers ville blive optaget og lagret i kroppen. Når du anvender Slank-O-Fort kan du komme ned i vægt uden at lave drastiske ændringer i din kost og iøvrigt holde vægten på lang sigt.

 

Fem gange så effektivt

Slank-O-Fort tilhører den nye, forbedrede 2. generation af fiberprodukter med hurtigere opløsning og optimeret fedt-binding. Stoffet opløses på helt ned til 3-5 minutter. En undersøgelse har vist, at det kan binde op til fem gange mere fedt end tilsvarende førende produkter på markedet. Slank-O-Fort binder udelukkende fedt, ikke protein, kulhydrat eller alkohol. Præparatet er velegnet til såvel vægtkontrol som til sænkning af LDL-niveauet. LDL står for ”Low-Density Lipoprotein” og kaldes også for ”det dårlige kolesterol”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *