Proteiner til din aktive hverdag

 

 

Motionerer du? Så husk at give kroppen nogle proteiner, så dumme ting som skader ikke stopper dig. Planteproteiner, så alle kan være med, serverer vi i en smuk pakke til din træning.

 

Af Benedikte Mikkelsen
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – oktober/november 2018

 

Nu skal træningen i gang efter en lang doven sommer. Ambitionerne og motivationen fejler intet, så det er bare afsted! Løb, styrketræning, cross fit, yoga – ligegyldigt hvad du træner, så skal du bare huske, at kroppen skal kunne følge med hjernens mange flotte mål! Husk nu at mærke efter, og husk at give kroppen tid til at restituere. Tænk, hvis det ender med en skade, så er du lænket til sofaen, og det ville jo ikke være fedt! Spis sundt, drik vand, og sov, så er du allerede et godt stykke ad vejen.

 


Kakao til kroppen

Kakaopulver er ikke kun godt, når du skal hygge dig med en kop varm kakao. Nej, kakaopulver er en rigtig energibooster og faktisk en naturlig form for doping. Magnesium er hemmeligheden, som kakao har et højt indhold af, og det giver dig energi, men reducerer også stress. Når du træner, så stresser du jo din krop!

 

Kakaopulvers høje indhold af magnesium giver dig et skud dopamin, som både forbedrer dit humør og din motivation. Helt uden tilsætningsstoffer!

 

Den bette bede

Rødbeden indeholder nitrat, som kroppen omdanner til nitrit. Nitrit påvirker blodårernes yderste forgreninger, og der strømmer mere ilt til musklerne. Du får dermed en bedre iltudnyttelse, der øger din præstationsevne under din træning.

Mere viden om træningspakken! Læs artiklen ”Byg dig op til efterårets træning” på www.sund-forskning.dk

 

Pakken til din træning

Det kunne ikke være nemmere. Nordiq Nutri-sport fra Nordic Premium Group har opskriften, hvor især kakao- og rødbedepulver er gennemgående. Pre-Workout snupper du inden træning, hvor du også finder matcha, som indeholder høje mængder af L-theanine, som er stressforløsende.

Endurance er til dig, som træner over en time, det er blandet på forhånd, så du nemt kan drikke det under træningen. Består af solbær, chlorella og andre botaniske indholdsstoffer, som hjælper din krop under fysisk pres. Men også kokosvand i pulverform, som hydrerer og erstatter mistede elektrolytter, herunder kalium. Post-Workout er den, du hygger dig med efter træning, når kroppen skal restituere og efterforbrændingen kører på sit højeste. Gurkemeje, hampe- og risprotein og chlorella er blandt ingredienserne, hvor især gurkemeje med sin antiinflammatoriske effekt er med til at reparere kroppen efter dagens hårde prøvelser.

 

Nordiq Nutri-Sport er 100 % veganske, fri for fyldstoffer, bindemidler og kunstig farve.

9 thoughts on “Proteiner til din aktive hverdag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *