Rent vand på ferien

shutterstock_79174609

 

Flasken, der tænker på dig, nepaleserne, miljøet og design

 

Materiale

Vandflasken Dopper er fri for Bisphenol A og andre skadelige indholdsstoffer som ftalater, tungmetaller og skadelige farvestoffer i plasten.

 

Miljøet

Dopper bliver produceret med et Zero Carbon Footprint og af genanvendelige materialer.

 

Socialt engagement

Dopper donerer 10 % af salget til Dopper Foundation, som støtter udviklingsprojekter i Nepal.

Selvom Dopper stadig er forholdsvis ny på markedet, er det allerede lykkes at etablere 333 vandpumper og 315 toiletter.

 

Design 

Den er designet efter, at 100 designere indsendte deres idé til en ny og anderledes vandflaske – det blev Rinke van Remortel, der vandt, og Dopper har modtaget den verdenskendte Red Dot Design Award for Dopper designet.

Dopper vandflasken har en størrelse (Ø5,5cm), som gør den meget nem at holde om – også for børn. Skruelåget har en ideel ergonomisk gribeform, som muliggør en ubesværet åbning for børn og ældre. Derudover har du altid en drikkekop ved hånden, som specielt de mindre årige har stor glæde af, da de typisk ikke kan drikke af en flaske endnu.

 

Pris

Dopper flasken koster 99,95 kr.

 

Rens vandet med en kulstav

Materiale 

SUMI sticks af aktivt kul. Fra almindeligt postvand til rent, blødt og friskt mineralvand. SUMI sticken af aktivt kul absorberer klor og andre urenheder samtidig med, at kullet bl.a. afgiver mineralerne kalium og magnesium til vandet.

 

Vedligeholdelse

Sumi sticks renses ved at koge dem i 5-10 minutter en gang om måneden. SUMI sticken holder i minimum tre måneder, hvis du bruger den dagligt.

 

Pris

Fås i to størrelser, en lille til 99 kr. og stor til 159 kr.

 

LifeStraw Go – rent vand lige hvor du er

Materiale

Drikkeflasken, som er BPA fri, har et indbygget filter som fjerner bakterier, parasitter og urenheder fra vandet, så det altid er sikkert at drikke. Go renser minimum 1000 liter urent vand. LifeStraw filtret bruger hverken batterier eller indeholder kul eller kemikalier som de fleste andre vandfiltre. Der er udelukkende tale om en sofistikeret membran, der renser vandet på en fuldstændig naturlig måde.

Go kan fyldes med vand fra et ethvert vandløb eller sø, så der altid rent drikkevand lige ved hånden. Selv om vandet er helt brunt af mudder og skidt søger membranen for, at vandet er helt rent, når det har passeret gennem filtret.

 

Miljøet

LifeStraw® teknologien bliver brugt i store dele af Afrika og har igennem de seneste år været brugt i forbindelse med naturkatastrofer og humanitære katastrofer og hele verden. Teknologien benyttes i øjeblikket også på Philippinerne i forbindelse med de massive ødelæggelser så filtret er ekstremt sikkert og velafprøvet. 

 

Socialt engagement

For hver Go flaske der bliver solgt, bliver der doneret rent drikkevand til et barn i Afrika i et helt skoleår.

 

Design 

Go flasken er en nyudviklet vandflaske, der er baseret på den prisvindende LifeStraw teknologi, som er udviklet til at rense vand under de mest ekstreme forhold. LifeStraw har bl.a. været udstillet på Museum of Modern Art i New York og Tate Modern i London for sit unikke design, og LifeStraw har vundet anerkendte priser som bl.a. INDEX Award og er blevet kåret til ”Invention Of The Year” af Time Magazine, mens CNN har LifeStraw med på listen over ”Ten Things That Will Change The World”

 

Pris

349 kr. for flasken, og sugerøret koster 199 kr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *