Rød solhat får virus og bakterier til at se rødt

[gdgallery_gallery id_gallery=”66″]

 

Forskning viser, at Echinaforce (rød solhat) regulerer immunforsvaret  til at yde det optimale. Den virker samtidig både forebyggende og akut på bakterier og virus – herunder influenza A-kategorien, hvortil den nok så famøse svineinfluenza (H1N1) tilhører!

 

Af Marianne Palm
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning.dk – vinter 2011

 

Februar og marts er traditionen tro højsæson for influenza, forkølelse og andre infektioner, der sætter vores helbred på en hård prøve. Kan man gøre noget for at optimere sandsynligheden for at slippe?

 

Alternativ til vaccine
Det første indlysende svar kunne være: Influenza-vaccine. Medierne har også en tydelig tendens til at fremstille det som det eneste svar. Men det er langt fra den eneste mulighed. Udover ganske elementære og logiske tiltag (se boksen ”Forebyg influenza, forkølelse og andre infektioner”) findes der flere naturlige alternativer. For eksempel viser forskning, at Echinaforce virker forebyggende på influenza, og skulle uheldet være ude, kan midlet endda nedsætte både symptomerne og sygdomsperioden betragteligt.

 

Echinaforce er veldokumenteret
Echinaforce hører til blandt de allerbedst dokumenterede naturlægemidler, men det betyder ikke, at man er stoppet med at udforske det. Tværtimod bliver man ved at opdage nye interessante aspekter. Fx har den seneste tids forskning og undersøgelser tydeligt vist produktets direkte anti-virale og anti-bakterielle effekt på mange af de mikroorganismer, som forårsager forkølelse, influenza og andre infektionssygdomme i øvre luftveje.

Man kan nu også dokumentere, hvordan Echinaforce præcist påvirker immunforsvaret og bevirker effekten. Nøglesubstanser i planten, kaldet alkylamider, binder sig til en receptor (cannabinoid CB2), der findes på immunforsvarets celler. Denne receptor kontrollerer frigivelsen af et bakteriebekæmpende stof, kendt som TNF-alpha.

Man har også målt optageligheden, der viser, at fra man indtager Echinaforce, til det kan måles i blodet, går der bare 15 minutter!

 

Seneste forskning
Et af de seneste kapitler i forskningen er udført på St. Andrews University, Skotland. Forskningen er en viderebygning på opdagelsen omkring immunforsvarets TNF-alpha celler, og man fandt her ud af, at Echinaforce rent faktisk forebygger forkølelse og influenza, da man kunne observere, at alkylamiderne forbereder TNF-alpha cellerne og holder dem skarpe og vågne overfor virus- og bakterieangreb.

Man observerede også alkylamidernes direkte indvirkning på immunforsvarets evne til ”råbe om hjælp” eller tiltrække andre virus- og bakteriebekæmpende celler, når eller hvis en infektion er under opsejling.

Desuden fandt man også ud af, at alkylamidernes effekt bestemmes af, hvor stærkt ens eget immunforsvar er. Hvis ens immunforsvar er velfungerende, vil Echinaforce have en relativ lille effekt, da det nemlig ikke tvinger immunforsvaret til at yde over 100 %, og man undgår derved overstimulering. På den anden side, hvis ens immunforsvar er mindre velfungerende, fx som følge af stress, dårlig kost eller ved gentagne forkølelser og infektioner, så vil man opleve en større effekt.

Med andre ord så regulerer Echinaforce immunforsvaret i stedet for at stimulere det og er derfor en helt naturlig understøttelse til immunforsvarets optimale ydelse. Og så kan influenza, forkølelse og andre infektioner bare komme an!

 

Forebyg influenza, forkølelse og andre infektioner

7 sunde grundlæggende råd:

  1. Få tilstrækkeligt med søvn og hvile
  2. Klæd dig ordentligt og varmt på
  3. Sørg for god hygiejne – vask jævnligt hænderne
  4. Luft dagligt ud, både derhjemme og på arbejde
  5. Spis sundt og varieret – supplér gerne med en vitamin-/mineraltablet
  6. Motionér, og få masser af frisk luft
  7. Styrk dit immunforsvar med Echinaforce

 

Echinaforces trippel effekt:

  1. Bekæmper virus og bakterier (akut)
  2. Dæmper reaktionen/symptomerne (anti-inflammatorisk)
  3. Holder immunforsvaret i allerskarpeste beredskab (forebyggende)

 

Echinacea Spray  

Echinacea purpurea fås også i midlet Echinacea Spray – i samme høje kvalitet som Echinaforce. Midlet sprayes direkte i halsen og er på den måde medvirkende til at dæmpe og bekæmpe begyndende symptomer som fx kriller og/eller ondt i halsen, men det er også effektivt på akut halsbetændelse.

Echinacea Spray indeholder udover Rød Solhat også Salvie, der ligeledes er kendt for dets gode desinficerende virkning på halsen.

I sammenhæng udgør Echinacea Spray og Echinaforce et stærkt makkerpar mod bakterier og virus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *