Slut med menstruationssmerter

  

 

Kan to små plastre, sat tæt på underlivet, og et enkelt plaster, sat på lænden, gøre en forskel for menstruationssmerter? Ja, det hævder forskerne fra Italien, og deres forsøg er meget overbevisende.

 

Af Marianne Palm
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – februar/marts 2018

 

Gennem målinger af den lokale blodgennemstrømning i muskler og væv så dybt som 8-9 centimeter inde i kroppen er det muligt at udnytte kroppens egen teknologi.

 

Fra naturens side er vi klædt rigtig godt på med en krop, der konstant danner en flok infrarøde frekvenser, som vi kan udnytte ved simpelthen at kaste dem retur ude fra huden og tilbage til de respektive organer.

 

Når de naturlige bølgefrekvenser rammer plastret, som er sat på det smertende område, bliver de kastet retur til kroppen, og resultatet er en bedre blodgennemstrømning. Det skaber en kaskade af gode effekter, hvor det ved menstruationssmerter især handler om at få blodet til at strømme uden de smertefulde muskelsammentrækninger og få immunforsvar, lymfesystem og kredsløb til sammen med hormonerne at regulere menstruationsblødningen, så der alt i alt bliver færre smerter.

 

Det lyder som en drøm, at nogle plastre skulle gøre den store forskel, men det ser det ud til, og har du haft brug for månedlig smertestillende medicin, har du hermed en bivirkningsfri metode. Plastrene skal blot sættes på efter anvisningen på pakken, varm dem med dine hænder et par minutter, så de sidder fast, og du kan fortsætte dine øvrige gøremål.

 

Vil du gøre noget ekstra godt, så styrer du også udviklingen af smertestofferne gennem fedtsyrerne: Undgå branket mad, og spis godt med omega-3-fedtsyrer fra fiskeolie eller baseret på alger. Dyrk let motion, fx yoga, pilates, svømning, eller hvad du nu har lyst til på de lidt sværere månedlige dage. Plastret kan i øvrigt tåle masser af vand, og virkningen varer i fem dage, rigeligt til at slippe for plagerne.

 

P.S. Der er også et plaster til din mand, din kæreste, til svigermor eller til den sure chef, der har ondt i nakken. Tjek dem ud på http://www.sund-forskning.dk

 

Slut med menstruationssmerter uden brug af smertestillende medicin.  

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Giv mig besked om:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Ældste
Nyeste Mest liked
Inline Feedbacks
View all comments
Marianne
4 år siden

Hvor kan man købe de omtalte plastre mod menstruationssmerter ?

Rikke Demuth
4 år siden
Reply to  Marianne

De kan købes i din lokale helsekost eller online diverse steder samt på http://www.fit-plaster.dk

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x