Smukke julegaveideer af den helt naturlige slags

Florame4

 

Fest og farver, glimmer og et strejf af sundhed gennem helt rene ingredienser. En herlig gaveide til en veninde, din mor eller især til dig selv?

Af Marianne Palm

Nyd det smukke syn

Den 100 pct. naturlige olie, der kan bruges på hele kroppen, i ansigtet og i håret. Blødgørende ingredienser, der trænger hurtigt ind og skaber fugt eller glans til håret. Infusion Divine fra Florame, en del af hele Bijodans palet af sunde budskaber, tjek ud på www.bijodan.dk


Sorte og helt naturlige vipper

Mascaraen er en prisvinder, kan bruges af alle veganere og af os andre til at forlænge vipperne. Den lille elastomerbørste sørger for, at alle vipperne, store som små, bliver fanget ind af den naturlige farve.


Forførende farver

”Gypsy palette”, navnet siger det allerede: forførende smukke farver, både matte og med glans. Kan bruges som hverdagsmakeup eller med fuld skrue til nytårsballet. Højt pigmenterede og med lang holdbarhed.

Langtidsholdbart kys

Læbestift, denne farve har nr. 406, men du finder mange flere i helsekosten eller på hjemmesiden. Beskytter og fugter.

Plantestoffer i mange farver

Rund looket af med vegansk neglelak, baseret på plantestoffer, højpigmenterede farver, og opdag de mange farver på www.bijodan.dk. Skriv ”make-up”, så lander du hos mærket Bo-Ho, det franske mærke med fokus på ren beauty.

One thought on “Smukke julegaveideer af den helt naturlige slags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *