Spot på sensommerens hudpleje – Tag hånd om dine hudproblemer

 

Skærmbillede 2016-01-28 kl. 10.14.13

 

Bragt i magasinet sund-forskning august 2015

Af Julie-Charlotte Plovst

 

Den gode olie til din sunde hud

 

Plej din hud indefra med olie. Vi skal gennem kosten eller kosttilskud indtage essentielle fedtsyrer, davi ikke selv kan danne dem. Med EPA-GLA+ får duen god kombination af omega 3 fedtsyrer, lægehjulkronolie med omega 6 og 9 fedtsyrer og lecithin, der indeholder omega 9 og fosfolipider, som er det cellemembranen er opbygget af. En virkelig god kombination der vil gøre dine celler oghud glad. Indtag fire kapsler dagligt, som indeholder 1200 mg lægehjulkroneolie – koldpresset ogPA-fri – 2400 mg Fiskeolie – fra vildtlevende fisk – og 1400 mg Lecithin – fra naturlig soyaolie.

 

 Måske er dine symptomer i underlivet slet ikke svamp

 

I skeden skal der væreet surt miljømed enPH-værdi påomkring 3,8 og 4,2, alt afhængig afmenstruationcyklusen. Mange oplever symptomer i underlivet, og tror at deter svamp, som de såselv behandler. Der er dog rigtig mange, som slet ikke har svamp, men hvor symptomerne skyldes bakterien vaginitis eller blot irritation, der forstyrrer mikrofloraen. Det kræver forskellig behandling, såfør du påbegynder en ikke-lægeordineret behandling kan du med en hjemmetest inden for tre dage fåbesked på, hvad det er, der netop forstyrrer dit underliv.

 

Til smerter i bevægeapparatet

 

Har du inflammation, som giver dig gener i form af ømme muskler, gigt, seneskedehindebetændelse eller noget såsimpelt som insektbid, kan du fånaturlig antiinflammatorisk hjælp uden atspise dig til det. Arvids liniment indeholder både vitaminer, mineraler og fedtsyrer, oger bl.a. lavet ud fra æggeskalsmembraner. Et linimenteren blanding af vand og pudder, som gør,at den ikke erfedtet som f.eks. en salve eller en creme, men føles mere som en fugtighedslotion.

Læs artiklen “Lindrende liniment med æggeekstrakt”i magasinet sund-forskning juni-juli 2015 , find det på sund-forskning.dk.

 

Ren pleje til dine følsomme læber

 

Huden pådine læberer fin og tynd, oger hele tiden udsat for vind og vejr, såder kan ofte værebrug for god læbepleje. Læbernes tynde hud og slimhinde optager ogsåde ingredienser, detkommer i kontakt med. Hvis du gerne vil vælge et helt naturligt produkt til at pleje dine læber med, såer læbepomaden fra Naked Lips et godt bud. Den indeholder sårene ingredienser, at den kan spise. Vælg mellem seks med duft eller seks med farve. Du kan købedem i helsekostforretninger eller påwww.kamilleshop.dk.

Læs ogsåartiklen “Plej dine læber med ingredienser, du kan forstå” på www.frimig.dk.

 

Propolis til den irriterede hud

 

Huden kan let komme i ubalance, som viser sig som bumser, uren hud, barberknopper, intimbarbering og tør hud. Cremen indeholder Propolis cera, som er den voksagtige bestanddel afdet harpiksholdige materiale, der findes i bistader. Propoliscremen stopper ikke porrerne til, men fugter og giver dermed din hud mulighed for at regenere sig selv, komme tilbage i balance samtidig med, at den føles behagelig. Den fedter ikke og er drøj i brug. Påfør i et tyndt lag, gerne flere gange dagligt.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Giv mig besked om:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x