Spot på sensommerens hudpleje – tag hånd om dine hudproblemer

 

Skærmbillede 2016-01-28 kl. 10.14.13

 

Bragt i magasinet sund-forskning august 2015

Af Julie-Charlotte Plovst

 

Den gode olie til din sunde hud

Plej din hud indefra med olie. Vi skal gennem kosten eller kosttilskud indtage essentielle fedtsyrer, da vi ikke selv kan danne dem. Med EPA-GLA+ får du en god kombination af omega 3 fedtsyrer, lægehjulkron olie med omega 6 og 9 fedtsyrer og lecithin, der indeholder omega 9 og fosfolipider, som er det cellemembranen er opbygget af. En virkelig god kombination der vil gøre dine celler og hud glad. Indtag fire kapsler dagligt, som indeholder 1200 mg lægehjulkroneolie – koldpresset og PA-fri – 2400 mg Fiskeolie – fra vildtlevende fisk – og 1400 mg Lecithin – fra naturlig soyaolie.

 

Måske er dine symptomer i underlivet slet ikke svamp

I skeden skal der være et surt miljømed en PH-værdi på omkring 3,8 og 4,2, alt afhængig af menstruationcyklusen. Mange oplever symptomer i underlivet, og tror at det er svamp, som de så selv behandler. Der er dog rigtig mange, som slet ikke har svamp, men hvor symptomerne skyldes bakterien vaginitis eller blot irritation, der forstyrrer mikrofloraen. Det kræver forskellig behandling, så før du påbegynder en ikke-lægeordineret behandling kan du med en hjemmetest inden for tre dage få besked på, hvad det er, der netop forstyrrer dit underliv.

 

Til smerter i bevægeapparatet

Har du inflammation, som giver dig gener i form af ømme muskler, gigt, seneskedehindebetændelse eller noget så simpelt som insektbid, kan du få naturlig antiinflammatorisk hjælp uden at spise dig til det. Arvids liniment indeholder både vitaminer, mineraler og fedtsyrer, og er bl.a. lavet ud fra æggeskalsmembraner. Et liniment er en blanding af vand og pudder, som gør, at den ikke er fedtet som f.eks. en salve eller en creme, men føles mere som en fugtighedslotion.

Læs artiklen “Lindrende liniment med æggeekstrakt ”i magasinet sund-forskning juni-juli 2015 , find det på sund-forskning.dk

 

Ren pleje til dine følsomme læber

Huden på dine læber er fin og tynd, og er hele tiden udsat for vind og vejr, så der kan ofte være brug for god læbepleje. Læbernes tynde hud og slimhinde optager også de ingredienser, det kommer i kontakt med. Hvis du gerne vil vælge et helt naturligt produkt til at pleje dine læber med, såer læbepomaden fra Naked Lips et godt bud. Den indeholder sårene ingredienser, at den kan spise. Vælg mellem seks med duft eller seks med farve. Du kan købe dem i helsekostforretninger eller på www.kamilleshop.dk

Læs også artiklen “Plej dine læber med ingredienser, du kan forstå” på www.frimig.dk

 

Propolis til den irriterede hud

Huden kan let komme i ubalance, som viser sig som bumser, uren hud, barberknopper, intimbarbering og tør hud. Cremen indeholder Propolis cera, som er den voksagtige bestanddel af det harpiksholdige materiale, der findes i bistader. Propoliscremen stopper ikke porrerne til, men fugter og giver dermed din hud mulighed for at regenere sig selv, komme tilbage i balance samtidig med, at den føles behagelig. Den fedter ikke og er drøj i brug. Påfør i et tyndt lag, gerne flere gange dagligt.

 

2 thoughts on “Spot på sensommerens hudpleje – tag hånd om dine hudproblemer

 • Wow, fantastic weblog format! How long have you
  ever been running a blog for? you make running a blog look easy.

  The whole look of your web site is excellent, let alone the content!
  You can see similar here sklep

 • It’s hard to come by knowledgeable people on this subject,
  but you seem like you know what you’re talking about! Thanks I saw similar
  here: Najlepszy sklep

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *