Styrke fra Strath

 

Vinterens forkølelser synes for nogle at være uundgåelige, men giv ikke op, prøv et vaskeægte gærprodukt, uden gær, inden du smider lommetørklædet i ringen.

Af Benedikte Mikkelsen
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – februar 2020

Du spiser sundt og motionerer, ja, du gør ALT det rigtige, men stadig bliver du syg, når kalenderen viser vintertid. Måske har du en lav optagelighed af din ellers så sunde kosts vitaminer og mineraler. Her kan du få gavn af produktet Strath. Det er fremstillet af gær, som fodres med en lang række urter. Under processen optager gærcellerne de aktive stoffer fra urterne. Til sidst nedbrydes cellevæggen i gærcellerne (plasmolysering) og frigiver de aktive substanser. Gæringsprocessen aktiverer altså planternes stoffer, så de bliver meget mere tilgængelige for dig, end hvis du bare spiser planterne. Studier har desuden vist, at Strath øger biotilgængeligheden, hvilket betyder, at Strath sørger for en bedre optagelse af næringsstoffer, så du på den måde bedre kan udnytte den mad, du spiser. Så bliv ved med den sunde livsstil, men skub lidt bagpå med Strath.

Husk: glade tarmbakterier, glad krop

Gæringsprocessen, som ophører, når al gær har opløst cellevæggene, får polysakkarider fra urterne til at arbejde i tarmen. Her fungerer de som præbiotika, altså mad til vores tarmbakterier. Er dine tarmbakterier glade, formerer de sig og hjælper os med ikke kun at holde fjendske bakterier og svampe fra døren, de sørger også for, at tarmslimhinden bevarer sin styrke og trækker næringsstoffer ind i kroppen. Så styrker du mikrofloraen, så styrker du både dine slimhinder og den naturlige barriere mellem tarmvæg og blodbaner.

I fremstillingen af Strath anvendes Saccharomyces cerevisiae Meyen, en gærtype, som dyrkes på roemelasse. Jo bedre gær og gærtype, jo flere vitaminer, mineraler og aminosyrer vil gæren indeholde. Der er således ikke brugt et restprodukt med gær, som fx opstår efter ølbrygning.

Strath virker både på børn, unge og voksne – ja, faktisk også på dine firbenede venner, hvor produktet kort sagt vitaliserer cellerne. Det skaber større evne til at optage næringsstoffer, regulerer organer og organsystemer, og mange kan berette, at vinterens trælse forkølelser er blevet væk i alle de år, hvor Strath er blevet serveret til hele familien.

Strath indeholder 11 vitaminer, 19 mineraler/sporstoffer, 20 aminosyrer og 11 vigtige byggesten til kroppen. Produktet fås som dråber, eliksir og tabletter. Strath indeholder ingen farvestoffer, konserveringsmidler, aromastoffer, gluten eller laktose.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *