Svamp mig her og der og alle vegne

 

Proaktiv! Promikroflora! Prosundhed! Vi kalder til kamp mod candidasvampen og alle dens venner.

 

Af Marianne Palm
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – juni/juli 2017

 

Faktum:
Vi lever sammen med hundredvis af svampe og milliarder af bakterier. De er på vores slimhinder, og de hjælper os i hverdagen.

 

Faktum:
Sukker, antibiotika, stress, sæbevask og usund livsstil kan forstyrre den fine balance, og vi skaber overvækst af de svampe, vi mindst ønsker i vores system.

 

Faktum:
Du kan gøre noget, uden absolut at skulle på store forkromede og meget svære diæter.

 

Faktum:
De er på dine slimhinder, og de er fx mellem tæerne, i underlivet eller på huden.

 

Faktum:
Du kan med meget enkle midler, og hvis du ellers er lidt hurtig på aftrækkeren, skyde dem ned, inden de laver alt for meget ravage.

 

Faktum:
Når de at formere sig og sprede sig, skal der radikale ændringer til. Så gør noget nu.

 

Hellere en skånsom behandling nu, der er billig og ubesværet, end en stor forkromet og irriterende langvarig kur senere i livet. For det kan meget vel være konsekvensen af ikke at reagere på de første symptomer.

Hvis der er tendens til den hyppigst forekommende, candida albicans, vil du mærke symptomerne, lidt afhængigt af hvor den formerer sig.

 

Underlivet:
Grynet, hvidt udflåd og kløe i genitialområdet. Der er ikke nødvendigvis lugtgener.

 

Tarmsystemet:
Først af alt trang til søde ting i kombination med vekslende afføring eller løs mave, især efter en antibiotikakur.

 

Mundhulen:
Trøske eller hvide belægninger.

 

Samtlige symptomer kan sagtens være ledsaget af mange andre problemstillinger, men helt overordnet kan du måske styre udenom kronisk træthed, fødevareintolerancer, hudproblemer, humørsvingninger og alt andet, der kan være for-årsaget af svampen, som egentlig oprindeligt var en uskadelig primitiv gærcelle, men kan udvikle sig til en vand-mandslignende sag med lange tråde (pseudohyfer), der kan perforere tarmslimhinden og skabe et hav af symptomer. Og for at gøre det endnu mere aktuelt at handle aktivt på tilstanden vil svampen også udvikle forskellige toxiner (af-faldsstoffer), som også kan belaste organer og organsystemer.

 

Hellere i dag end i morgen

Har du mistanke om en candidainfektion i underliv eller fordøjelsen, så er Garpro en absolut mulighed for at få has på problemet hurtigt.

Produktet indeholder en pæn portion mælkesyrebakterier, der hjælper din mikroflora med at sætte svampen ud af spillet, så den er nødt til at blive rigtig primitiv og ufarlig igen. Svampen får også, om man så må sige, kamp til stregen af det aktive stof allicin fra hvidløg, hvor man i Garpro har kunnet standardisere mængden af indholdet, så du er sikret kampklare stoffer. Det lækre ved hvidløg og dets aktive stoffer er, at det kun tager kampen op mod fjenderne – ikke vennerne, som vores naturlige mikroflora er.

 

Hud og mundhule

På huden kan forskellige typer af svampe trives, bl.a. mellem tæerne, som også kan udvikle sig til neglesvamp. Optræder typisk ligesom andre svampe i fugtigt miljø, så tør dig grundigt mellem tæerne, og spray med Garcin spray et par gange om dagen. Har du fået svamp på tungen, kan du anvende Garcin spray et par gange om dagen.

 

Til kamp mod de dårlige svampe

Der findes mange forskellige svampe, og flere af dem kan skabe problemer i vores kroppe. Garpro kan via de aktive og standardiserede stoffer fra hvidløg, allicin, give dem alle kamp til stregen.

Gærsvampe

 • Candida albicans
 • Candida oleophila
 • Hansenula anomala
 • Saccharomyces cerevisiae
 • Schizosaccharomyces pombe
 • Saccharomyces uvarum
 • Metschnikowia fructicola

 

Fungisvampe

 • Alternaria alternata
 • Aspergillus niger
 • Fusarium oxysporum
 • Penicillium roquefortii

 

Sådan gør du

Ved mistanke om begyndende svamp, spis to kapsler Garpro morgen og aften i ti dage. Skær kraftigt ned på al sukker og frugt, spis hellere grøntsager, lyst kød, som fx kylling og fisk, og grove kornprodukter. Har du allerede haft sympto-merne i mere end et par uger, skal du måske til en behandler, der kan guide dig, men ellers kan du prøve med to kapsler tre gange dagligt i ti dage.

 

Sørg for at drikke minimum to liter vand om dagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *