Tips til et sundere liv

stemningsbillede-4-sommer

Af Julie-Charlotte Plovst

Eye Total

Til de tørre øjne 474 Mange mennesker har rødeog sviende øjne pågrund af tørhed, andre er disponeret for kroniske øjensygdomme. Eye Total eret nyt kosttilskud, der indeholder havtornolie, lutein og zeaxanti. Kombinationen er med til at beskytte dine øjne påbåde kort og lang sigt. Havtornolie indeholder naturlig betakaroten, som i kroppen kan blive omdannet til A-vitamin. Lutein beskytter mod oxidative processor i øjet, og lutein og zeaxanthin filtrerer sammen UV-lys fra.

Læs mere i artiklen “Fåøjnene op for lutein og havtornolie”

 Spread

Mums på maden Lækkert smørepålæg der indeholder virkelig mange grøntsager. Den korte opvarmning afingredienserne gør,at Farm Vegetable fra Allos smørepålægget haren frisk og naturlig smag. Den er derudover glutenfri og vegansk. Vælg mellem: Agurk & Mynte, Græskar & Ingefær, Paprika Trio, Spinat & Pinjekerner, Tomat & Porre og Ærter & Basilikum.

Importeres af NaturSource og forhandles i helsekostbutikker og på www.helsam.dk

Mÿslibar Til den søde sult

Mÿslibarerne, Pure Pieces fra Allos smager både godt og mætter. Nødder der knaser, tørret blød frugt og amaranth-popcorn giver en sprød og skøn bar. Er dyppet i smeltet chokolade, der lige giver det der ekstra.

Vælg mellem: abrikos, pistacie & figen, tranebær, macademianød & kokos ogmandel, tranebær og cashewnød.

Importeres af NaturSource og forhandles i helsekostbutikker og på www.helsam.dk

 Rent salt til luftvejene

DSI saltinhalator indeholder krystaller af naturligt rent bjergsalt, kaldet halit. Det gode ved salt er, at der ikke trives bakterier og betændelse i et salt miljø. Ved inhalering med saltinhalatoren renser salt luften og beskytter dermed luftvejenes slimhinder. Faktisk viser det sig, at metoden også er velegnet til dig, der måske allerede døjer med bronkitis, allergi eller andre irritationer i øvre og nedre luftveje.

Læs mere om saltinhalatoren påwww.luftplus.dk og læs mere påwww.saltbutikken.dk

Grøn kaffe til vægttab

Uristede kaffebønner i teposer til dem, der gerne vil have fokus på at mindske deres indtag af mad. Det er ideelt at indtage efter måltider eller efter træning. Lad den grønne kaffepose trække i Kogende vand i 2-3 minutter. Hver pose indeholder 3 gram økologisk grøn kaffe, der er rå. Den grønne kaffe eren variant af Arabica kaffe, Caturra. Sonnentor som står bag produktet kender deres landmændog gør en dyd ud af at vedligeholde et godt partnerskab med dem.

Grøn kaffe fra Sonnetor impoteres af Rømer Produkt og forhandles i helsekostbutikker og på helsam.dk

 

Diet Pasta

Alternativet til pasta

Du kan nu få pasta/spaghetti/fettuchino/ris som er lavet af fibrene fra Konjakroden. Fibrene hedder glucomannan, og indeholder ikke gluten og meget få kulhydrater. Konjakroden er en rod, der som en af de få fødevarer, der i EU er godkendt til at virke mod vægttab. Samtidig binder den giftstoffer til sig, som en ekstra bonus for din udrensning.

Forhandles i helsekostbutikker og på www.helsam.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *