To produkter og masser af forskning til en hjerne i stress

 

 

Er det muligt at gøre en masse selv for at komme ovenpå, når det gælder stress? Ja, siger forskerne. og vi dykker ned i to produkter, du sagtens kan få hjælp af med det samme.

 

Af Marianne Palm

 

Det er meget overbevisende studier, som er bag både Keen Mind og Neuroxan, og det er på trods af, at de kommer fra vidt forskellige verdener.

Keen Mind indeholder planten Bacopa monniera, som med moderne metoder er klassificeret som et af de bedste bidrag til at få amygdala til at være så stille, at der (igen) bliver plads til at tænke nogle klare tanker og ikke mindst at kunne huske, hvad man havde af gode (og dårlige) erfaringer fra sit liv, før stress tog overhånd.

Neuroxan er et homøopatisk middel, og på trods af at homøopatien verden over er udskældt for, at der ikke er nogen virkning, når der ikke er nogen molekyler til stede i produkterne, så har de tyske forskere igen og igen påvist, at homøopati endda virker på så specifikt et område som hjernen, målt med MR-scanninger og EEG. Det er ligesom med Keen Mind områderne hippocampus og amygdala, der styrer vores stresskontrol sammen med vores binyrer og hypofyse, og som kan hjælpe på vores hukommelse og alt, hvad der deraf følger af gode og dårlige problemstillinger.

 

 

 

 

Det er ikke kun de to hjernecentre, hippocampus og den urgamle amygdala, der bliver påvirket gunstigt af Keen Mind og Neuroxan; det er også hypotalamus-, hypofyse- og binyre-aksen (på engelsk HPA-aksen, hvis du vil google viden om den): Det er signaler mellem disse tre organer, der er med til at påvirke amygdala, så den falder til ro. Og noget tyder på, at produkterne også virker direkte på amygdala og påvirker de tre kirtler til at skabe mere gunstige signaler i feedbacksystemet.

 

Det er kombinationen af støtteterapi, der virker

Få hjælp til din stress, og anvend Keen Mind og Neuroxan samtidigt. Følg doseringen på pakningen. De kan købes i alle helsekostbutikker.
Tjek også www.emdr.dk, der kan få hjernen til at falde til ro, og du kan finde nye veje i dit liv. Meditation, afspænding og rolig motion hjælper også.
Sov fx bedre med YouTube eller podcast: ”Afspænding og fantasirejse med Marianne Palm” eller nogle af de mange andre muligheder.

 

Alle tekniske forklaringer får du i 2021, men gå i gang allerede nu!

Kort og godt viser forskningen på de to produkter:

  • Forbedring af indlæring, hukommelse og bedre evne til at multitaske uden at blive negativt påvirket af at håndtere meget på en gang.
  • Både korttids- og langtidshukommelsen forbedres.
  • Mindre følelse af stress og dermed bedre søvnmønster, færre spændinger i kroppen, bedre fordøjelse, færre smerter generelt.
  • Mindre tendens til sort humør, mindre angst og utilpashed og overordnet et bedre immunforsvar og hormonsystem sammen med nervesystemet, de tre systemer, som hjælper resten af kroppens organsystemer – og dig – til at føle dig bedre tilpas.
  • Kortere vej til at komme retur til dig, som du var før din stressperiode og ovenikøbet i en bedre udgave af dig selv, især hvis du kombinerer Neuroxan og Keen Mind med gode fedtstoffer, mindre sukker og mange flere farverige grøntsager på din tallerken.

 

I næste nummer af sund-forskning, som udkommer i februar 2021, går vi helt tæt på de enkelte forsøg i et stort tema.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Giv mig besked om:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Ældste
Nyeste Mest liked
Inline Feedbacks
View all comments
Sabrina
2 år siden

Jeg kan ikke finde Neuroxan. Når jeg googler det kommer Neuresan (søvn) og Neurosan (stress) op. Er det, det samme?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x