Tonics

Tonics

 

Et gammelt ord i en moderne verden

En Tonic – smag på ordet – man kan næsten høre, at en tonic må være noget, der styrker, noget der toniserer, noget der fremmer nogle funktioner.

I Danmark har flere firmaer støvet det gamle phytoterapeutiske begreb af og skabt nogle moderne tonics, som er tilpasset nutidens behov. Et af firmaerne er Bidro, som med sine forskellige flydende ekstrakter har skabt en urtesnaps til folk i alle aldre. En spiseske morgen og eventuelt igen midt på dagen er nok. Ikke senere på dagen. For netop tonics kan meget vel skabe så god en energi, at det går ud over den vigtige nattesøvn.  Ikke på den der over energiske irriterende, men nogen gange nødvendige energi, man får fra koffein. Men sådan en rolig styrke, som breder sig i hele kroppen så du måske får lyst til at rydde op i bunkerne eller trave en ekstra tur i skoven. Og det skal jo helst foregå om dagen.

 

Seks sunde urter

6 sunde urter er det eneste produkt som samler seks kendte og populære urter i een tonic. Urterne er alle med til at styrke kroppen til dig over 50, men må gerne anvendes i alle aldre. Ginkgo biloba, hvidtjørn, hyben, astragel, rød solhat samt ingefær kunne være en del af en god urtesuppe eller wokret, men det spiser vi for sjældent. Derfor er drogerne samlet i en tonic, så du blot kan begynde dagen med en lille urtesnaps og få styrket kroppen. Hele året rundt. Produktet indeholder traditionelle styrkende urter: astragelrod, hvidtjørnblad, hyben, ginkgoblad, echinacea samt ingefærrod.

 

Urtemix

Urtemix er en god tonic til både børn og voksne. Urterne er udvalgt af phytoterapeuter, som med mange års erfaring bag brugen af de enkelte droger, har sammensat et produkt, som tilgodeser de behov, specielt børn har. Men Urtemix er ikke forbudt for voksne. De selvsamme urter, har en flot effekt på immunsystem, slimhinder, fordøjelse og energi i almindelighed. Seks forskellige droger gør arbejdet: lakridsrod, rød solhat, hyldebær, kamille, jernurt og anisolie. Og så smager blandingen oven i købet godt. Urtemix indeholder traditionelle styrkende urter til børn: hyld, lægeøjentrøst, timian, gyldenris, echinacea og ingefær.

 

Læs videre

One thought on “Tonics

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *