Valleforce, Alpedrik, et af Danmarks ældste naturprodukter…

Valleforce Alpedrik...

Hvor blev vores gode gamle Molkosan af? Den blev hældt i nye flasker, fik nyt navn, og nu ved man også en hel del mere om, hvorfor ostevallen med det nye navn, Valleforce Alpedrik, har den helt unikke evne til ikke kun at hele en sårbar hud op, men også hjælpe de trætte tarme med at nedbryde mad anno 2009. Og ikke nok med det, man ved også nu, at det er orotsyre, som har evnen til at bære alle de sunde basiske mineraler ud i hele kroppen og derfor har en mærkbar evne til at højne sundheden i kroppen. Listen over de mange erfaringer med ostevallen er meget, meget lang, men vi fortjener at få skabt et nyt overblik: Der er mange års erfaringer med:

 

 • Mavekatar, mavesår, tyktarmskatar, for lidt mavesyre, fordøjelsesvanskeligheder med forstoppelse, løs mave, luft i tarmene og for lille leveraktivitet.
 • Blodsukker problemer evt. med vægtforøgelse.
 • Gigt- og reumatiske sygdomme på grund af for meget syre i kroppens forskellige væv.
 • Til problemer, som viser sig i hud og slimhinder, kan nævnes
 • Fod- og armsved, eksem, vorter, neglesvamp, uren hud, behandling af insektstik og svamp i underlivet.

 

Faktisk er der utallige situationer, hvor kroppen har brug for Valleforce Alpedrik, for netop ved at rette op på kroppens pH-værdi, ved netop at rette op på mikrofloraen på alle slimhinder og ved at skabe en bedre evne til at få mineralerne ud til alle væv, er der fra de schweiziske bjerge, hvor køerne græsser i kvalitetsgræs- og urter, skabt en støtteterapi, som hører blandt ikke kun et af de ældste naturprodukter, men også et af de mest værdifulde.

Valleforce Alpedrik er skabt af den valle, som bliver tilovers, når man producerer ost. Vallen tilsættes udvalgte bakteriekulturer og gennemgår en mælkesyregæring, herefter tilsættes L+ mælkesyre. Det er netop denne højredrejede mælkesyre, som har så fin en effekt på muskler, led og hud, fordi mælkesyren er med til at ilte alle vores celler, men også skaber et mere basisk miljø, som er meget sundere, forebyggende og behandlende end den alt for hyppige syredannende mad, vi fylder os med.

Du kan også få Valleforce med urter, som giver ro i maven. Nyd den friske syrlige smag af Valleforce tilsat brøndkarse, dild, estragon, kørvel, løvstikke og fennikel. Alle urter har en gunstig effekt på fordøjelsen, så vi bliver lige så gode som køerne til at fordøje vores mad. Vel at mærke ved samtidig at mindske luftdannelsen… Følg doseringen på flasken. Så får du en forfriskende drik, hvor du hurtigt mærker, at hele fordøjelsen falder til ro. Etiketten fortæller også, hvordan du bruger Valleforce Alpedrik på hud og slimhinder. Se den flotte Valleforce brochure

4 thoughts on “Valleforce, Alpedrik, et af Danmarks ældste naturprodukter…

 • Hej!
  Jeg vil meget gerne vide, hvad VALLE FRA GEDEMÆLK INDEHOLDER!
  Kan i hjælpe mig, for jeg kan kun finde noget om valle fra komælk.
  Mvh.
  Jette Schrøder.

  Reply
 • Vi interesserer os for k2 vitamin af flere grunde, og ville blive meget glade, hvis vi kunne få en kommentar om molkosan/valleforce evt. indeholder K2 vitamin.
  På forhånd tak.

  Reply
 • Jeg er vild med valleforce og indtager det stort set hver dag. Det giver ro i maven, nedsætter sukkertrang, understøtter min vægtbalance og giver en øjeblikkelig fornemmelse af velvære. Jeg anbefaler ligeledes valleforce i min klinik. Bruger iøvrigt A. Vogel’s Produkter generelt siden jeg boede i Schweiz i 1979-1981.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *