Udrensning til et moderne liv

 

 

Udrensning, detox, afgiftning, forårsrengøring eller støtteterapi flere gange om året, fordi det hele kører lidt for trægt. Vi har brug for at regulere vores organer og organsystemer, og det indebærer bl.a., at vi hjælper vores såkaldte dræneringsorganer til at kunne gøre det så godt som muligt. Det er her, en kur med urter har sin plads.

 

Af Marianne Palm
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – april/maj 2018

obs – Blevet opdateret i 2023 grundet nye navne på produkterne

 

Vil du med på en kur uden at skulle ændre spisevaner, så læs videre lige her. Den største risiko, du kan løbe, er, at du rent faktisk får lyst til at leve en anelse sundere. For når organer kører optimalt, når du sørger for et stabilt blodsukker, og kropsfunktioner ikke melder hus forbi, så mister man også lysten til alt det IKKE-MAD, som kroppen ellers dagligt bliver belastet af i et moderne liv.

 


Dræneringsorganer?

Det er et tudsegammelt ord for at hjælpe de organer, der sørger for at fjerne ”affaldsstoffer” fra kroppen. ”Affaldsstoffer” dækker over fx de stoffer, der opstår, når cellerne skal skille sig af med toksiner, det er også de stoffer, vi så let kan se blive ført ud med urin og afføring, men ellers er det faktisk vores hud og luftveje, der gennem sved og afsondringer sørger for, at kroppen ikke bliver tilstoppet med affald, som kan tilstoppe udførselskanalerne. Af de mere usynlige findes lymfesystemet, der sammen med kredsløbet skal stimuleres til at føre alskens mærkværdigheder og helt naturlige nedbrydningsprodukter fra kroppen ud til kroppens dræneringsorganer, som samlet set er bronkier, svælg og bihuler, tyktarm og endetarm, nyrer og blære samt huden.

Alle organer vil blive rigtig glade for motion, hvor du kommer op af stolen og får bevæget dig. Det handler langt fra om vægtproblemer, det handler om at få en krop til at fungere, som var det en motor med den rette benzin og de korrekt dimensionerede udstødningsrør. Alt andet slider på kroppen.

 

Du kan også motionere din krop med urter

Urter har siden Maren i Kæret været en oplagt mulighed for at få gang i kropsvæsker. Der var engang man troede, at en forkølelse var et læk fra hjernekassen, og heldigvis er man blevet klogere siden. Der er også blevet sorteret godt og grundigt i, hvilke urter der er farlige, og hvilke der rent faktisk kan støtte kroppen i at få fjernet affaldsstoffer og optimere vores muligheder for at støtte hver eneste celle i at gøre sit job ordentligt.

Det er her NORDBO Rapid Cleanse lander som et værdifuldt bekendtskab. Ud over at være et af de mest sælgende udrensningsprodukter i USA, er det en 7-dages kur, hvor du kickstarter hele systemet med en unik sammensætning af urter. Den effektive sammensætning består af bl.a. artiskok, gurkemeje, chlorella, mælkebøtte, Triphala og rød elm. Kuren indeholder en morgen dosis og en aften dosis. Produktet er sammensat for at støtte alle udrensnings organer. 

De støtter leveren, tarmen, nyrerne, huden og luftvejene i at få elimineret affald og skrald, og du vil sandsynligvis allerede efter en uges tid mærke en vis lettelse i hele systemet, især hvis du havde lidt forstoppelse, væskeophobninger, lidt uren hud eller var utilpas af andre symptomer. Efter 7 dage kan du passende fortsætte med Pure Cleanse, som vil understøtte din krop på den videre vej udi bedre organsystemer. NORDBO Pure Cleanse, en 30-dages kur, er især for dig, der har kroniske problemer med kroppen, og det kan være alt lige fra diffuse smerter til kroniske problemer med hud, tarm, kronisk træthed og smerter samt alverdens andre plager, hvor du ikke føler dig på toppen. Måske har du en medicinsk diagnose (husk at få det tjekket, så du ikke går rundt med symptomer, der skal klares af en læge!), måske har du ikke en medicinsk diagnose, men er aldrig helt i superenergi – eller topform i kroppens organer. Brug urterne. De virker.

Vil du være rigtig godt mod dig selv, skruer du ned for al IKKE-MAD: alkohol, slik, kager, chips, med andre ord, for meget hvidt sukker og for mange mærkelige fedtstoffer.

Men du kan sagtens følge kuren uden at skulle ændre adfærd i øvrigt.

 

Det er Acupharma, der har importeret produkterne fra amerikanske hekse.

 

Fra gamle kloge urtekoner til alle jer, der elsker det moderne liv. Bliv ved med det, men hjælp kroppen undervejs.

3 thoughts on “Udrensning til et moderne liv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *