Vaskeægte Danmarks præmiere; Skynd dig til tasterne og få vores nye bog på presale til en helt særlig pris

 

Ekstraordinær pris lige nu; 275,- inkl. Forsendelse – læs videre og se hvad du får

Vi er en flok kvinder og mænd med ben i næsen; I sund-forskning vil vi ikke se til på sidelinjen, mens problemerne vokser os over ørene. Derfor har vi sat os for at gøre noget nyt. Det gør vi fordi vi lever i et moderne, multikulturelt samfund med ca 5,5 millioner mennesker. Men, vi lever vidt forskelligt, fordi vi er et produkt af vores baggrund, religion, tradition og madkultur.

 

Hvorfor lige et projekt om religion, sygdom og sundhed? I Danmark har vi alle forudsætninger for at blive et harmonisk samfund med sunde og positive værdier til gavn for alle. Vi er nemlig så heldige at leve i et åbent land med fri adgang til viden, sundhed og religion. Hvad mere kunne vi egentlig ønske os?

De fleste religioner tager stilling til, hvordan vi som mennesker burde leve i pagt med os selv og vores omgivelser. Det er grundlæggende og gode værdier vi alle kan drage nytte af uanset om vi tror på noget eller ej. Men et eller andet sted er noget gået galt og mange af os har glemt, hvordan vi lever et sundt liv med sunde værdier.

 

Livsstilssygdomme, livskvalitet og det moderne liv; Den vestlige verden – også Danmark, kæmper med en voldsom stigning i livsstilssygdomme og dårlig livskvalitet. Vi kan også se at de samfund, som har bevæget sig væk fra deres oprindelige levemåde og i stedet taget den vestlige madkultur og levemåde til sig, lider under præcis de samme problemer som vi gør. Så hvad er det lige vi gør forkert her i Vesten og hvorfor sker det?

Vi ligger ikke inde med de endegyldige svar på spørgsmålene, men vi vil gerne bidrage til at skabe en åben og ærlig debat om, hvad vi hver og én kan gøre for at modvirke den dårlige udvikling, som vi ser nu.

 

Sundhedstrends og den lille mand; I Danmark spirer det med centre og hospitalsafsnit, som forsøger at rette op på det som er gået skævt. Staten bruger astronomiske summer på, at finde brugbare løsninger og den lille mand på gaden drukner i nye og modstridende retningslinjer for, hvad det sunde liv egentlig er.

Vi er blevet verdensmestre i multitasking, selvbetjening, selviscenesættelse og fastfood. Alt sammen rigtigt smart når vi vil nå det hele på den halve tid. Men vi har også mistet noget i ræset om at nå først i mål og konsekvenserne har medført, at flere og flere af os lider af stress, ensomhed og livsstilssygdomme.

I sund-forskning, har vi været i kontakt med trossamfund, politikere, kommuner, sundhedspersonale, boligsociale indsatser, frivillige organisationer og mange andre interessenter. Vi har fundet ud af, at der er et kæmpe behov for et dansk projekt, som det vi arbejder på lige nu.

 

Hvad vil vi med bogen? Vi vil ikke diskutere religion, kultur, sociale medier eller fastfood. I stedet vil vi med Sundhedshåndbogen – Kend din krop, Sygdom, sundhed, religion og mad hylde den danske mangfoldighed af religioner og madkultur, og lade trossamfundene fortælle med egne ord, hvad religion og sundhed betyder for dem.

Vi vil også guide læserne gennem junglen af råd om sundhed og give enkle tips til, hvordan vi med få midler kan få et sundere liv og en bedre livskvalitet. Alt sammen krydret med smukke billeder og nemme madopskrifter hentet fra hele verden, som både smager godt og gavner vores sundhed.

Med projektet vil vi starte en åben debat om de valg og fravalg vi tager i livet og skabe en platform, hvor danskernes forskellighed i religion, madkultur og levemåde kan komme til udtryk på smukkeste vis.

Vi tager udgangspunkt i, at mennesker på den ene side er forskellige og på den anden side har ens behov.

 

Hvad kan du bruge bogen til? Bogen er både ment som et opslagsværk, hvor læserne kan finde hjælp til at opnå den rette balance i deres liv og give os alle en bedre forståelse for, hvor forskellige og ens vi faktisk er på samme tid. Vi ser det nemlig som vores fornemmeste opgave at hylde forskellighed, mangfoldighed og madkultur. Men, faglighed gør det ikke alene, derfor har vi valgt at samle det hele i verdens smukkeste bog med inspirerende billeder og et skønt layout, så du også får lyst til at have bogen liggende fremme derhjemme.

 

Bogen er ikke en erstatning for at gå til læge – Tværtimod giver bogen dig en stribe af praktiske tips og råd og opfordre dig til at bruge den vestlige lægeverden til at få et overblik over din krops tilstand her og nu, hvad du selv kan gøre, og i hvilke situationer det er absolut påkrævet, at du søger læge eller andre fageksperter, så du kan få den rette diagnose og behandling.


Alt det praktiske
Bogen koster 275,- i presale inkl forsendelse

Normal for bogen er 405,- inkl forsendelse
Du betaler via mobile pay på; 22 79 44 14
I kommentar skriver du; Sundhedshåndbogen og dit navn
Send mail med dit navn, adresse og telefon nummer til: rika.greenberg@sund-forskning.dk
herefter vil du komme på vores presale liste og vi sender bogen hjem til dig så snart den er trykt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *