Vinterhudens pleje fra naturlige, bæredygtige ingredienser

Aloe vera og hud

 

Aloe vera-plantens mange egenskaber handler langt fra kun om sol og sommer, solskoldede skuldre og en smertefuld finger på kogepladen. De aktive stoffer handler simpelthen om, at de tilsammen – hvis ellers man har skabt en for planten skånsom produktion – styrker det lokale immunforsvar. Du kan få den rene gel til at drikke eller smøre på de akutte problemområder, men ellers er der skabt en stribe af produkter, som bugner af ingredienser til den tørre vinterhud, til den lille babynumse eller den kløende og irriterede hud overalt på kroppen.

 

Af Marianne Palm

 

Avivir er fællesnavnet for alle produkter med den gode kvalitet. Og så går det ellers derudad fra top til tå på en kold vinterdag, hvor frosten slår ind og generer især alle med sprukken og tør hud.

Måske har du været til lægen med dine hudproblemer, måske ved du godt, at det kun er hver vinter, du får problemer. Måske er det året rundt, og er huden meget tør, og er der ovenikøbet røde, kløende områder, så skal du i gang med inflammationshæmmende kost, masser af fiskeolier, som også dæmper irritationerne, og påføre et Avivir-produkt, der passer til din tilstand.

 

AVIVIR ALOE VERA Body Lotion, med 90% ACTIValoe

En almindelig tør vinterhud vil elske denne bodylotion med 90 pct. indhold af de aktive indholdsstoffer fra aloeplanten. Den kan anvendes overalt på kroppen, tilfører fugt og beskytter samtidig mod vind og vejr, hvis ikke din hud er særlig medtaget. Den hjælper det lokale immunforsvar med at hindre større skader på huden, og går der hul et sted, så repareres det hurtigt, når de særlige immunstoffer går i gang med at hele sårkanten og skabe en god bund nede i såret. Den aktiverer kroppens eget immunforsvar, vel at mærke uden at få det til at overreagere.

 

Creme xtreme

Er familiens hud plaget af meget tørre problemstillinger, er det godt med et federe alternativ. Det skaber en bedre beskyttelse af huden mod svingende temperaturer fra frostgrader til et tørt indeklima, det skaber en mulighed for at få tilført fedtstoffer ned i de øverste lag af huden sammen med de aktive stoffer fra aloeplanten.

Det er de immunregulerende egenskaber fra planten, der er på spil, og det smarte er, at det understøtter kroppens eget forsvar og går derfor ikke ind og overtager en funktion, som man ellers godt kan se med visse cremer, der også gør huden tynd og endnu mere sårbar. Du skal selvfølgelig sørge for, at dit barns eller din egen eksem ikke bliver så provokeret med sår og betændelser, at hydrocortisone-cremer skal tages i brug for ofte, og her kan netop de forskellige aloeprodukter være en befrielse på alle måder: Creme Xtreme virker styrkende, helende, bygger hudcellerne op og beskytter ikke kun mod frost, men også mod alle de bakterier, vira og svampe, der huserer i et samfund. Det giver færre infektioner i huden og en meget glad hud.

 

Julegaveideer der rækker langt ind i det nye år

 

Heat og Foot Repair

Gå ind på www.avivir.dk, og se de mange muligheder, der er for pleje af ansigtet, kroppen og fødderne, og hvorfor ikke slutte af med de to poter, der bærer os gennem livet. De kan være iskolde om vinteren, de kan blive ekstremt tørre, og de kan gøre ondt.

Plej dem! Giv dig selv en gave (eller en god julegaveide til bedstemor og bedstefar?).

Lav dig et varmt fodbad et par gange om ugen, eller smør dig med Aloe Vera Heat, der varmer hud, muskler og sener op overalt i kroppen og derfor også på de sårbare fødder. Smør efter med Foot Repair, og du får både sat gang i dit kredsløb lokalt og i resten af kroppen, du får skabt velvære fra tå til top.

Har du ingen problemer med kolde fødder, men med revner, kløe og tørhed, skal du smøre fødderne med Aloe Vera Foot Repair, som har en let konsistens, så den trænger ind i alle revner og kroge uden at efterlade fødderne fedtede.

 

Så skab velvære fra top til tå med de mange muligheder for hyggelig, nænsom og ikke mindst effektiv hudpleje.

 

Baobab virgin plus magic balm

P.S. Har du bare lyst til en lækker, letoptagelig baobab-olie, du kan smøre på efter en tur i svømmehallen eller en tur ud i den kolde sne, så tjek lige Baobab Virgin Oil. Olien er det nyeste skud på stammen hos Jesper Hummeluhr, der i 30 år har viet sit liv til aloe vera-plantens mange egenskaber, men også er faldet pladask for baobaboliens gyldne dråber. Der er netop udviklet ”magic balm”, som vintertørre læber – og mere intime steder på kroppen vil elske.

One thought on “Vinterhudens pleje fra naturlige, bæredygtige ingredienser

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *