Allergisk feminin irritation

 

 

Op til en tredjedel af kvinder med symptomer af vaginal kløe, ømhed og/eller udflåd oplever måske syptomer af “Allergisk Feminin Irritation”, og ikke svamp, som de troede. Dette viser en undersøgelse fra Natracare. Undersøgelsen blev lavet sammen med gynækologer i England. 79% af kvinder, som besøgte en gynækolog med symptomer på genital kløe, ømhed og udflåd har aldrig hørt om “Allergic Feminine Irritation”, trods stor sandsynlighed for, at det var årsagen til deres symptomer. Da de først blev rigtigt diagnosticeret blev 60% afhjulpet. 63% procent troede deres symptomer skyldtes svamp. 1 ud af 10 troede det var seksuelt overførte sygdomme. Læge David Nunns, konsulterende Gynækolog ved Nottingham City Hospital, fortæller: “Allergisk Feminin Irritation er et meget almindeligt forekommende problem, og mange kvinder tror fejlagtigt at det er svamp.

Jeg vil anbefale kvinder, som oplever denne form for vaginal irritation at bruge naturlige hygiejne produkter, bruge bomuldstrusser, undgå sæbe, etc. som første del af behandling. Hvis symptomerne fortsætter, kan man gå videre til en gynækolog for mere assistance.”

De fleste hygiejne bind, trusseindlæg og tamponer indeholder syntetiske materialer, som kvinder ikke ved noget om. Hygiejne bind kunne man tro var lavet af bomuld, men i stedet finder du polypropylene, polyacrylater, bindemidler, plastik og klorbleget cellulose. Af og til finder man også dufte tilsat hygiejne bind, trusseindlæg og tamponer. Tamponer er lavet af klorbleget rayon, eller en kombination af konventionel dyrket bomuld (pesticide behandlet) og rayon. Klorblegede produkter skaber et uønsket biprodukt som hedder dioxin – et stof som er linket sammen med kræft, lav sædkvalitet, immunsystems undertrykkende og endometriose (se note nedenfor).

Natracare er en helt naturlig hygiejne serie. Natracare´s tamponer, bind og trusseindlæg giver en behagelig og sikker beskyttelse, mens de er gode for både miljøet og kvinders sundhed. Natracare tilbyder mere end 17 højkvalitets hygiejne produkter. Bind med og uden vinger, natbind, buede bind, 100 % økologisk bomulds tamponer (med og uden indføringshylster), tre slags trusseindlæg, og 100% økologisk bomulds vådservietter. Noter: Undersøgelsen er lavet sammen med 40 gynækologer i England.

3 thoughts on “Allergisk feminin irritation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *