AVIVIR virker i solen

Aloe vera-01

 

Aloe vera er noget af det bedste til at mindske skader på huden, fx ved for meget sol. Den fine plante med sine mange virkninger giver lindring med det samme, fordi den begynder sit arbejde, så snart de bløde aktive stoffer lander på den rødme, hævelse og irritation, der kan opstå på solskoldede skuldre.

En solskoldning bliver typisk meget mindre, end den ellers ville være, og forsvinder hurtigere, uden at huden skaller.

 

Af Marianne Palm

 

Solskoldning

Solskoldning er en inflammation forårsaget af solens UV-stråler. En inflammation forværres i løbet af flere timer, efter den er startet, og forårsager rødme, hævelse, smerte og hudafskalning. Alt det sker, bl.a. fordi der bliver dannet frie radikaler, når huden bliver udsat for ekstra belastning.  Frie radikaler nedbryder elasticiteten i huden og kan skade DNA i cellerne.  Studier har vist, at høj kvalitet ren aloe vera er i stand til at hæmme denne udvikling.

Selv om du ikke bliver synligt/meget solskoldet, kan inflammationen alligevel give skader, da de frie radikaler er med til at nedbryde elasticiteten i huden over tid. Aloe vera er altså ikke bare behageligt at få på, men mindsker samtidig din huds ældning. Du får i øvrigt også små inflammationer af frost, vind, kemikalier, forurening m.m.

 

Det lokale immunforsvar får hjælp af aloe vera

En større undersøgelse blev foretaget med henblik på at afgøre, om påsmøring af et standardiseret aloe vera-udtræk på huden ville mindske mængden af reduktion i hudens immunforsvar efter eksponering for ultraviolet stråling. Effekterne understøttes af flere senere forsøg.

Efter periodisk eksponering med ultraviolet (UV) lys i fire dage viste det sig, at hudens immunreaktion var reduceret med omkring 60 pct., mens hudens immunreaktion var næsten uændret ved daglig brug af aloe vera umiddelbart efter hver bestråling.

 

Nyd solen, men UNDGÅ at blive skoldet!

Hvilken faktor skal jeg bruge? Der er mange holdninger til ophold i solen og solfiltre, som skifter nærmest fra år til år. Lyt til rådene, men brug din sunde fornuft til at sortere i dem, og lær din hud at kende, og vurder ud fra dine egne erfaringer. Download Kræftens Bekæmpelse-appen ”UV-index”, hvor du kan følge UV-index time for time og få hjælp til at vurdere, hvor høj solfaktor du anbefales at bruge.

 

Gel og Gel Spray

Gelen lindrer, reparerer og genopbygger skadet hud ved solskoldning, insektbid, smårifter røde numser og andre hudirritationer.

 

AVIVIR Aloe Vera-solprodukter

Modvirker soleksem, solrynker, solskoldning og andre solskader.

Aloe Vera giver ikke i sig selv nogen solfiltervirkning ved påsmøring før solbadning, men styrker hudens immunforsvar og mindsker inflammationer i huden.

AVIVIR Aloe Vera Sun Lotion findes i SPF 15 og 30 til voksne og 30 til børn. Derudover findes Anti-Age Sun Face som faktor 15 og den helt nye SPF 30.

 

Soleksem

Mange bruger AVIVIR Aloe Vera, for at få soleksem til at falde til ro. AVIVIR har indbygget Bio Active Aloe Vera i selve solprodukterne, så du ikke skal behandle soleksem, men sikkert helt kan undgå det. En undersøgelse med mere end 20 personer har bekræftet det, vi allerede vidste: Mere end 85 pct. fik en positiv effekt på deres soleksem. En af deltagerne fortæller, hvordan hun aldrig har kunnet finde noget, der virkede, men nu kan være i solen, også i Spanien, uden den svie og smerte, som soleksemen ellers skabte.

 

AVIVIR Aloe Vera After Sun

After Sun med 90 pct. ACTIValoe og Tanoptimizer reparerer og plejer din hud efter ophold i solen. Den forbedrer også hudens evne til at selv at danne pigment, så man nemmere bliver brun.

 

Ekstra kræs til dine læber

Brug Anti-Age Face Creme SPF 15 og 30 til at beskytte mod solen.

Resten af tiden er det en rigtig god ide at bruge AVIVIR Baobab Magic Balm på dine læber, mundvige, neglebånd og tørre områder. Magic Balm er fyldt med jomfru baobabolie, sheabutter, mandel- og solsikkeolie. Magic Balm efterlader huden smidig og blød.

 

AVIVIR Aloe Vera Kosttilskud (3-i-1)

AVIVIR Drikke Aloe Vera og Kapsler er dokumenteret til at opretholde et normalt immunforsvar, regulere fordøjelsen og styrke huden og slimhinderne.

 

Man skulle tro, det var løgn

Men det er det ikke – det vurderes, at aloe vera kan modvirke og reparere cutaneous photoaging (ældning af huden pga. solens stråler) og bidrage til at vedligeholde hud og slimhinder.

Et klinisk studie med raske kvindelige forsøgspersoner, som undersøgte aloe veras anti-age-egenskaber, viser, at aloe vera mindsker antallet af rynker og gør huden mere elastisk efter tre måneders brug. Studiet viser en signifikant reducering i både antallet af rynker og forøget hudelasticitet, og at aloe vera øger produktionen af ​​kollagen.

 

One thought on “AVIVIR virker i solen

  • Wow, fantastic blog layout! How lengthy have you ever been blogging
    for? you make blogging glance easy. The whole glance of
    your site is wonderful, let alone the content! You can see similar here najlepszy sklep

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *