BÆREDYGTIG BOLIG

COLOURBOX2647146_41

Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning og //mig// i oktober 2015

Af Julie-Charlotte Plovst

 

// Opinel // fire urteknive i retrofarver // 395 kr. //

De funktionelle og skarpe knive er håndlavede og tåler opvaskemaskine. Skaftet er i bøgetræ, indfarvet med naturlig pigment og behandlet med harpiks. Kvalitet fra franske Opinel, der er engageret i at forbedre affaldshåndtering, bevare naturens ressourcer, forbedre miljøet omkring produktionen (vand, luft, larm) og forebygge utilsigtet forurening (jord, luft, vand).
Kan købes på www.gagron.dk

 

// If You Care // Parchment Baking Paper // Ubleget bagepapir // 30 kr. //

Hvorfor er bagepapir egentlig bleget? Godt spørgsmål, men her får du en 100% nedbrydelig, komposterbar, klorfri og ubleget version.
Kan købes i din helsekost

 

// Nordskov design // bakke i eg eller ask // fra 1.000 kr. //

Bakken er af bæredygtigt og miljøvenligt træ fra danske skove, for at være helt præcis er det fra Rosenvold Gods skove ved Vejle fjord. Træet får lov til at lufttørre og bliver efterfølgende behandlet med bio-voks olie, så det kan holde til lidt af hvert.
Kan købes på www.my-fair-shop.dk

 

// The Organic Company // 100% økologisk GOTS-certificeret bomuld // 690 kr. //

Brug det som plaid, tæppe eller dug. Målene er 240 x 140 cm. En lækker jacquard-vævning i beige, råhvid og koksgrå fra The Organic Company, som er en dansk designvirksomhed med bæredygtig profil.
Kan købes på www.my-fair-shop.dk

 

// Eco Straws // 20 sugerør af bambusstrå // 39 kr. //

Sugerør uden grimme giftstoffer fra den del af bambusplanten, som pandaerne ikke spiser. Sugerørene kan efter brug skylles under vandhanen og bruges igen. Når du har slidt dem op, kan du sammen med emballagen smide det i din kompost, hvor det bliver naturlig nedbrudt.
Kan købes på www.my-fair-shop.dk

 

// Juhldal // natursæbe // 250 ml. og 500 ml. // hhv. 59 kr. og 89 kr. // 

En naturlig urtebaseret flydende sæbe med diskret duft. Den er mild, plejende og kan bruges til både ansigt, hænder og krop hos både børn og voksne. Sæben udtørrer ikke og forstyrrer ikke hudens naturlige pH-værdi.
Kan købes i din helsekost

 

Vi tager forbehold for ændring i priser. 

One thought on “BÆREDYGTIG BOLIG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *