Chlorella til afgiftning af tungmetaller

alger hav

Ingeniøren fandt Perlen for din helse

Hans Henrik Hauberg arbejdede som ingeniør i Taiwan, da han første gang hørte om ferskvandsalgen Chlorella pyrenoidosa. Han fik en dansk læge til at kigge nærmere på algens potentiale og de ca. 200 videnskabelige studier, der var tilgængelige. I dag importerer og eksporterer Hauberg alger på fuldtid. Hans Henrik Hauberg var salgschef hos Niro Atomizer og havde hele verden som sin arbejdsplads, hvor han solgte komplette mejeri- og medicinalvarefabrikker.

I Taiwan solgte han engang en fabrik som skulle bruges til tørring af nogle ferskvandsalger. Det var under opførelsen af denne fabrik, at en ingeniørkollega, ved en sammenkomst med lokale folk som de var blevet gode venner med, fortalte om sin gigtplagede kone hjemme i Danmark. Hun havde prøvet alt – også mange slags naturmedicin – men intet hjalp. Da opholdet i Taiwan var slut gav de taiwanske venner dem en bunke grønne ”piller” med hjem til fruen, som hun så begyndte at tage med det forbløffende resultat, at hun efter blot nogle få måneder følte sig rask og frisk igen – gigtsymptomerne var pist væk, og desuden blev hendes hår kraftigere og neglene stærkere. Rygtet om denne fantastiske alge gik hurtigt via mund til mund metoden, og trods hyppige rejser til Taiwan var Hauberg og kollegaer ikke i stand til at slæbe nok grønne tabletter hjem i håndbagagen til at dække efterspørgslen.

Da Hauberg efterhånden var træt af de mange rejsedage og godt kunne tænke sig et mere stationært arbejde, besluttede han sig for at se nærmere på denne grønne ferskvandsalge, Og han fortæller: Jeg er ikke til noget hokuspokus, for som ingeniør vil jeg have tingene defineret og grundigt undersøgt, og til min store undren fandt jeg rigtig meget skriftlig dokumentation på videnskabelige undersøgelser foretaget med algen.

Jeg kontaktede flere specialister indenfor ernæringsbranchen, før jeg turde binde an med at importere Chlorella. Da jeg for godt 16 år siden fik eksklusivforhandling i Europa, var algen stort set ukendt i de europæiske lande, og jeg har absolut ikke fortrudt, at jeg sagde farvel til ingeniørfaget for at blive grøn importør. Helsebranchen er spændende og i evig forvandling, og jeg ved at jeg har et unikt produkt, som er til gavn for mange mennesker.

Forskning interesserer mig meget, og vi bruger mange penge på at knække den biologiske algegåde. Lige hvordan algen fungerer i kroppen, har man ikke fuld viden om, kun at denne ferskvandsalge har en udrensende virkning og er særdeles effektiv mod mange lidelser. Chlorella – Den Grønne Perle er ikke kun for ældre mennesker, men sandelig også for børn.

Jeg er selv bedstefar, og meget bevidst om, at børn er utroligt modtagelige over for tungmetaller som desværre findes overalt – i luften, vandet, maden. For tiden er vi i gang med en undersøgelse, der afslører en vis sammenhæng mellem børns synsproblemer og tungmetalforgiftning. Der er ingen tvivl om at Hans Henrik Hauberg – den grønne ingeniør fra Allerød – er engageret med hjertet.

Lidt information om det originale produkt CHLORELLA – Den Grønne Perle®

Chlorella pyrenoidosa er en ferskvandsalge, som naturligt indeholder en mængde næringsstoffer, især klorofyl (bladgrønt) 19 forskellige aminosyrer samt alle væsentlige vitaminer og mineraler. For mange år siden fandt man i Østen ud af, at denne specielle alge var spiselig. Man brugte den i naturmedicin, hvor den blev anvendt til behandling af alt fra dårligt humør til forstoppelse, forgiftning, sår, infektioner og allergier. I modsætning til mange andre kosttilskud foreligger der flere end 200 videnskabelige undersøgelser på Chlorella-algen og dens virkning. I dag dyrkes algen i store ferskvandsbassiner i Taiwan og Sydkina. Den tørres og presses til tabletter uden brug af tilsætningsstoffer eller tablethjælpemidler. Langt de fleste alger eksporteres til Japan, og da Chlorella for 16 år siden blev introduceret på det danske marked, var produktet stort set ukendt.

Fakta om Chlorella

Der er meget forskning bag den grønne alge. Fokus har været på følgende problemer: – gigt – ophobninger af tungmetaller i kroppen og hvilke enorme konsekvenser det har på sundheden og en lang række af sygdomme. – sår i tolvfingertarm og mavesæk. Forskere fra Japan har allerede i 1962 opdaget, at Chlorella har en effekt på både årsager og symptomer ved mavesår. Dobbeltblinde studier viser, at 12 tabletter af den grønne alge effektivt kunne hjælpe mod de mange symptomer, som kan opstå ved mavesår: smerter i øverste maveregion, forstoppelse, brænden, svien og de objektive fund, man på daværende tid kunne gøre med røngten og undersøgelse af maveregionen via berøring (oppustethed m.m.). Det skal dog tilføjes, at der i det pågældende forsøg også blev anvendt syredæmpende medicin. Men resultatet var stadig langt bedre end med syredæmpende medicin alene, hvilket blev bekræftet i efterfølgende studier. Det skal også tilføjes, at den gang vidste man ikke, at mavesår skyldes en bakterie, og vi afventer den nye forskning med spænding…

Algepræparat som hjælpemiddel til kviksølv afgiftning

I det tyske tidsskrift “Erfahrungsheilkunde Band 48” offentliggjort i juli 1999, behandler Dr. Dietrich Klinghardt i en artikel et studie udført ved universitetet i Tübingen. Formålet med dette pilotstudie var at finde ud af, hvor meget ferskvandsalgen C. Pyrenoidosa, dvs. Chlorella – den grønne perle, kunne bidrage til udskillelse af kviksølv fra den menneskelige organisme.

Sammenfatning

Studiet blev gennemført for at finde ud af, om et specielt algeprodukt kunne bidrage til en større udledning af kviksølv (Hg), fra den menneskelige organisme, hos en person med kviksølvbelastning fra f.eks. amalgamtandfyldninger. 36 patienter deltog i undersøgelsen, ud af disse tog 25 algepræparatet i stigende doser fra den 4. uge. Under studieforløbet blev der over 13 uger regelmæssigt taget prøver af urin og afføring (807 afførings- og 817 urinprøver). Desuden blev der taget to spytprøver pr. patient for at bestemme kviksølvkoncentrationen. 1. spytprøve blev taget i starten og den 2. ved afslutningen af undersøgelsen.

Der blev foretaget tandlægeundersøgelse m.h.p. bestemmelse af antal amalgamfyldninger, og desuden blev udførlige spørgeskemaer udfyldt i 3 omgange for at måle og observere individuelle forandringer hos patienterne. Undersøgelsen viser, at med Chlorella – Den Grønne Perle opnås et entydig stor udledningseffekt (målt især ved den forhøjede Hg-koncentration i afføringen), og patienten føler sig desuden fysisk såvel som psykisk meget bedre tilpas. Dette ses hos patienter med stor, vedvarende forhøjet kviksølvudledning gennem afføringen, som følge af Hg-belastning fra amalgamtandfyldninger. Desuden optræder der færre belastende bivirkninger, som følge af et generelt bedre velbefindende. Produktets store afgiftende virkning, synes absolut ikke at have nogle bivirkninger.

Fakta

Chlorella – Den Grønne Perle er et rent kosttilskud af en klorofylholdig alge. Algen er en enkelcellet alge som lever i ferskvand. Algens Størrelse svarer nogenlunde til det menneskelige blodlegeme (2-8 Micron). De tørrede alger presses direkte til 250 mg tabletter uden behov for anvendelse af tilsætningsstoffer eller tablethjælpemidler.

 

Læs også om forskningen:

biologisk optagelighed tungmetalafgiftning herunder kviksølv kvalitetsstudie med fotos binding af tungmetaller i tarmen

 

One thought on “Chlorella til afgiftning af tungmetaller

  • Wow, incredible weblog format! How lengthy have you been blogging for?
    you make running a blog look easy. The whole glance of your site is magnificent,
    as neatly as the content material! You can see similar here
    sklep internetowy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *