Caviar mod rynker

kaviar

 

Moderne kvinder er ikke særligt tålmodige og har derfor et ubevidst krav om, at resultatet af en hudpleje, skal være synligt med det samme. Heldigvis er moderne kvinder også vel uddannede, og ved godt, at rynker ikke forsvinder over en nat. At et lag hudceller fornyes hver 10.dag og derfor sker der ikke mirakler på en uge.

Moderne hudpleje skal også være enkel og selvom vi hører til et af verdens rigeste lande, så gør det ikke noget, at vi får et produkt, som indeholder alle de stoffer, som huden stræber efter. Det ser ud til, at den ny Caviar Cream fra det danske firma Naturfarm, opfylder disse krav. Cremen – Caviar Fibroactiv Cream + Silk protein – indeholder som navnet siger, caviar, der har et meget højtindhold af A, D, B1, B2 og B3-vitamin samt økologisk soya- og hvedekimsekstrakt, som er et naturligt vegetabilsk alternativ til placenta (moderkage!), der øger dannelsen af collagen og elastin, som virker udglattende på huden og dermed forsinker de gængse tegn på ældning såsom rynker og slaphed i huden. Derudover indeholder cremen silkeprotein, som virker genopbyggende og reparerende og som er i stand til at trænge igennem overhuden og øge melaminproduktionen i huden, mens et ekstrakt fra figenkaktus holder på hudens naturlige fugt og samtidig danner et beskyttende film.

Økologisk maltekstrakt gør huden modstandsdygtig overfor ydre påvirkninger af sol og lys og virker som et indvendigt solfilter, der skaber sunde og levedygtige hudceller. Hawaiisk ingefær sikrer transporten af cremens kostbare ingredienser ind i huden og samtidig er den bakteriehæmmende. Alle plante-ingredienser er økologisk fremstillede og tåles af alle – også allergikere. Påføres ren og tør hud, både morgen og aften efter behov – også under make-up. Pris for 50 ml: 245 kr.

Forhandles af Materialister, helsekostbutikker og af udvalgte forhandlere, som oplyses på tlf. 75-126805. Redaktørens kommentar: I Øst Europa er det helt almindeligt at bruge moderkager som ingrediens i hudcremer! Jeg har mødt flere seriøse sælgere fra Rusland, som bare ikke kan forstå, at jeg blandt mange andre i vesten ikke kun rynkede lidt på næsen, men heller ikke havde lyst til at smøre det samme sted. Heldigvis findes der et alternativ…

 

2 thoughts on “Caviar mod rynker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *