Drop facaden, men hold masken

 

 

Vinteren er kommet – og tiden, hvor ethvert smil fremkalder de fine linjer, som ironisk nok hedder noget så sødt som smilerynker. Du gør ALT det rigtige for at holde de små irriterende linjer væk fra ansigtet – du spiser sundt, drikker vand og holder gang i blodom-løbet. Du bruger en formue på cremer, behandlinger og ansigtsmasker, men linjerne er vedholdende.

Smil, uden at ansigtet krakelerer – tag den nye fugtmaske med aktiv TENS’UP på om morgenen, og smid den ikke før dit skønheds-ritual inden sengetid… eller behold den på om natten.

 

Af Benedikte Mikkelsen
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – december 2017/januar 2018

 

Morgenbadet er overstået, og du smører ansigtet med plejende cremer, som efterlader din hud blød og dejlig. Ud på cyklen, og den iskolde blæst rammer dit ansigt. Ind i varmen på arbejdet, og du mærker, hvordan din ansigtshud pludselig føles tør og ru som sandpapir.

Vinterens lave fugtighed og de bratte temperaturskift mellem inde og ude er hård kost for din hud. En optimal fugtbalance er svær at opnå, da mange ansigtscremer ikke trænger ned gennem den tørre hud og fugter i dybden.

 

Wait for it – 20 minutters intensivt boost

Vær dig selv, men tag masken på, inden du går ud i vintervejret. Fugtmasken fra Mellisa er anderledes end andre masker, du kender. Du skal ikke skylle den af, men derimod lade huden optage masken, og på 20 minutter booster du din hud med fugt og vitaminer. Masken indeholder et nyt og veldokumenteret aktiv kaldet TENS’UP. TENS’UP er en speciel sammensætning af blandt andet cikorie, en urt med en sammentræk-kende effekt og frø fra basiltræet. Fugtmasken giver dig et øjeblikkeligt resultat, samtidig med at den fugter og opstrammer på den lange bane. Kollagenproduktionen stimuleres, og hudens elasticitet og fasthed forbedres. Så den er værd at vente på.

Læg masken to til tre gange om ugen, morgen og/eller aften, og du kan se frem til en gennemfugtet hud uden tørre pletter. Du skal ikke blive overrasket, hvis makeuppen også lægger sig pænere, da din hud vil blive mere ensartet og jævn.

 

Bær, smør, olie – hudens livretter.

 

Uhmm, bær, smør og olie

Lyder lækkert, og din hud vil give dig ret. Fugtmasken indeholder økologiske gojibær, som er spækket med antioxidanter, fx antocyaniner, der beskytter og reparerer cellerne. At sheasmør har fået tilnavnet ”hudens bedste ven”, er ikke uden grund, da det tilfører fugtighed og er fyldt med både A-vitamin og E-vitamin. Maskens indhold af økologisk arganolie har en nærmest helbredende effekt på tør og sprækket hud, fordi olien har et naturligt højt indhold af vitamin E og F og essentielle fedtsyrer.

 

Uanset vejret – så på med masken, og smil til verden.

 

Masken, du kan beholde på hele dagen, også under din makeup.

 

One thought on “Drop facaden, men hold masken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *