Dufte til krop og sjæl

Blomsterbi

 

Efterår og indendørs hygge. Duften af natur. Vel at mærke en ren natur skabt af de allerdygtigste folk i et fransk firma.

Vi kigger på deres forslag og byder ind med nogle muligheder til dig, som du både kan dufte til og smøre på din krop.

Af Marianne Palm

Det lille velansete firma i Provence kan roligt prale af deres rene produkter. De har helt bevidst fravalgt alle de mange stoffer, man ellers bliver mødt med i parfumer etc. Der er hverken parabener i, som kan virke hormonforstyrrende, ej heller diverse sulfater, siliconer eller konserveringsmidler, der både kan irritere huden eller over årene kan skabe en akkumulering af kemikalier i vores kroppe.


Rene formularer uden en masse dikkedarer og farlig kemi.

Botanisten og parfumisten i samarbejde med en flok bier

I over 30 år har firmaet haft to nøgleeksperter arbejdende side om side, når de udvælger deres produkter. Som medhjælpere har de bierne, som bor i deres botaniske have. Her skaber de liflige dufte i de mange planter, buske og træer, som indgår i de håndlavede produkter.

Bierne udgør endog en helt særlig støtte, for uden biernes mellemkomst med at bestøve de forskellige blomster, kan naturen ikke overleve. Derfor har den lokale biavler skabt nye bi-hjem i samarbejde med Collines de Provence til glæde for ikke kun parfumister og botanikere, men også for vores fælles planet.

I serierne finder du både dufte til kroppen og duftlys til hjemmet, som er fremstillet og pakket i hånden. Og så selvfølgelig den reneste olie, hvor du med små bambuspinde får de liflige toner af fransk moder natur til at sprede sig til glæde for både indemiljøet og også for dit måske overanstrengte eller urolige nervesystem.

Dufte breder sig via næsen til det limbiske nervesystem, så du kan skabe ro, overskud og velvære.


Nyd de rene olier fra Collines de Provence, et 100 pct. velduftende firma fra Provence.

Fordelene ved renheden er bl.a., at vi undgår kemikalier i vores hverdag.

Om du skal vælge den ene eller den anden duft? Det bestemmer du, for det er med så meget andet en smagssag, og pudsigt nok kan de helt rene olier dufte forskelligt fra menneske til menneske, når de livgivende noter spreder sig på huden.


Produkterne kan købes i udvalgte helsekostbutikker, Helsemin-butikker samt hos Helsemin Illum.

Eller se udvalget på www.bijodan.dk, tlf. 20208864

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *