Gele royal, føde for dronninger

 

 

Når den store tykke dronning har spist sig mæt i gele royal, hentet af hendes trofaste bier, er der en særlig mening med det hele. For det særlige stof, som kun bier producerer, indeholder en speciel sammensætning af aminosyrer og andre næringsstoffer, som åbenbart kan skabe noget helt særligt for dronninger og andre skabninger.

 

Af Marianne Palm
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – juni/juli 2017

 

”Virker normaliserende ved modløshed, kan modvirke nedtrykt sindsstemning, søvnproblemer og dårlig regulering af appetitten.”

Sådan stod der i nogle gamle næsten hedengangne forskningsrapporter. I dag mere end 30 år efter kan faste brugere af geleroyal-produkter fortælle den samme historie.

”Holder jeg op, kan jeg mærke, at jeg ikke længere får de små kapsler med de gyldne dråber”, lyder det fra de mange faste brugere af denne dronningeføde.

Før i tiden var det helt almindeligt kun at spise gele royal, altså den rene vare. I dag har firmaet Bidro fremstillet en stribe af royale kapsler, hvor der fx er tilsat vitaminer og mineraler eller urter, som har en specifik virkning på forskellige problemstillinger i kroppen.

 

For kvinder med PMS eller i overgangsalder

Har du præmenstruelle problemer, så kast dig over Bidro PMS. Her får du den regulerende effekt af gele royal i selskab med den allerbedste droge, vitex agnus castus.

Er du gået i overgangsalder, kan du forsøge dig med Bidro Kvinder – den kan med sit indhold af rødkløver og salvie sætte et punktum for hedeture og andre gebrækkeligheder midt i livet.

 

Og ellers en kapsel til immunsystemet, især til luftveje

Et lille, men spændende forsøg på Køge sygehus viste, at deltagerne, som var diagnosticeret med astma og bronkitis, slap for slimdannelse og inflammationer i luftvejene i de fire uger, forsøget kørte.

De fik alle Gele Royal Classic, hvor der er tilsat akaciehonning og E-vitamin. Det kan meget vel være kombinationen, der giver den gode virkning.

 

I en kombination med vitaminer og mineraler

Til forskel fra dengang, gele royal blev opdaget som et værdifuldt tilskud, så ved man i dag, at også vitaminer og mineraler kan gøre en forskel for kroppen generelt. De tre komponenter sørger sammen for, at kroppen kan undgå mangler på vitaminer og mineraler, hvilket let kan opstå hos børn i voksealderen eller hos ældre, hvor studier viser, at vi med alderen kan få sværere ved at optage næring fra vores mad – også selvom vi måske spiser det samme, som vi altid har gjort.

Om du skal vælge den ene eller anden kombination, må du tale med din helsekostbutik om. Er det til genopretning af hormonsystemet, skal du tage en kur på minimum tre måneder, så hormonerne og signalstofferne rundt om i kroppen får en chance for at regulere alle funktionerne.

Så du igen kan føle dig som en dronning i dit eget liv.

 

Styrker også hud, hår og negle!

 

One thought on “Gele royal, føde for dronninger

  • Wow, incredible blog structure! How lengthy have you been running a blog for?
    you made running a blog look easy. The overall glance of your site is fantastic, let alone
    the content! You can see similar here sklep

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *