Grøn er vårens hæk – Atju! Atju! Atju!

shutterstock_174362327

 

Det, som er den smukke spirende tid for de fleste – betyder nys, løbende eller stoppet næse, irriterede og tårefyldte, rindende øjne for de ca. 500.000 danskere, som rammes af høfeber. Og tallet er ikke faldende.

 

Af Anne-Sofie Noring Olm
Artiklen blev bragt i  magasinet sund-forskning.dk – april 2013

 

Din krop og dit immunforsvar bliver trætte af at være på overarbejde hele tiden, men studier fra bl.a. USA og Tyskland viser, at der er håb forude, hvis du tager kampen op med dine slimhinder og dit immunsystem. Vel at mærke uden bivirkninger!

To homøopatiske produkter til allergi

En række undersøgelser har dokumenteret, at det homøopatiske lægemiddel, Luffeel næsespray, giver høfeberen kamp til stregen. Især hvis de anvendes sammen med de homøopatiske øjendråber, Oculoheel. Øjendråberne indeholder bl.a. Echinacea og Øjentrøst, som er gammelkendte midler mod allergiske reaktioner og infektioner i øjet.

 

Luffeel – et af de bedst dokumenterede høfeberpræparater
Et studie på 1.090 patienter viser, at 72 % bedømte terapien som ”meget god”. De fik Luffeel tabletter 6-8 uger op til sæsonen og derefter Luffeel næsespray i den akutte fase. Dosis var 1 suge- tablet 3 gange dagligt. I den akutte fase anvendtes næsesprayen.

Et andet dobbelt blindt kontrolleret studie på Luffeel viste, at der opstod en tydelig forbedring af høfeberen allerede i første terapiuge, og at livskvaliteten steg løbende i de 42 dage, terapien varede. Og især sammenholdt med den konventionelle behandling, som hyppigt skaber en stor træthed.

 

Oculoheel til trætte, tørre eller høfeber øjne

Fire forskellige urter er omdannet til et homøopatisk middel og er i Tyskland kendt for sin øjeblikkelige virkning på de irritationer, som allergikere oplever, når øjnene kløer, løber i vand eller bliver røde af histaminreaktionerne. Produktet er helt bivirkningsfrit og kan derfor bruges ikke kun til allergikere, men også til trætte, tørre øjne, som let kan opstå ved mange timers skærmarbejde eller som en følge af forskellige kroniske sygdomme.

Kombinationen af Luffeel næsespray, Luffeel tabletter og Oculoheel øjendråber opfylder høfeberpatienternes krav om bivirkningsfri, let anvendelig, effektiv og billig terapi.

 

Immiflex til et indviklet immunsystem

Noget tyder på, at allergier opstår, fordi der sker en fejlagtig aktivering af T-celler, og der dermed opstår en dysfunktion af nogle undergrupper af T-celler, kaldet Treg-celler.

Disse T-celler og deres undergrupper bliver aktiveret, når andre immunceller, som sidder på slimhinderne, kaldet dendritiske celler (DCer), som de første opdager, at der er kropsfremmede stoffer på vej. DCerne sætter via lymfesystemet gang i T-cellerne, som begynder at danne de stoffer, der i en kaskade udløser allergiske anfald.

Det lyder indviklet, men kort og godt kan Immiflex få immun-systemet til at stoppe op på halvvejen og få nogle T-hjælpeceller til at blive til TH1 celler i stedet for TH2. Og det hæmmer allergiske anfald.

Det er det selvsamme produkt, som så tydeligt har vist sin evne til i det hele taget at aktivere og regulere immunsystemet via sit indhold af betaglucaner, som vi havde en længere artikel om i sidste nummer af sund-forskning.dk, og som du kan finde på www.sund-forskning.dk


ImmiFlex kan hjælpe og reducere det spirende problem

Normal allergimedicin indtages først, når symptomerne er ind- truffet, mens ImmiFlex kan indtages før, da det forebygger ud- vikling af symptomer. Det helbreder ikke allergier, men dæmper symptomerne og bidrager til et kraftigt reduceret forbrug af medicin. Enkelte klarer sig helt uden medicin ved et dagligt indtag af en til to kapsler ImmiFlex.


På kryds og på tværs

Det kan ske, at dit immunforsvar køres træt, og for at være på den sikre side behandles stoffer, som ligner hinanden, som fjender – dit immunforsvar er nu i gang med operation ’krydsreaktion. Og pludselig skal du ikke kun døje med din græsallergi – du kan nu heller ikke tåle fx ærter og tomater.

Som pollenallergiker vil det i starten opleves som ubehag i mund og svælg, når du spiser rå grøntsager og frugt, specielt i pollen- sæsonen. Årsagen er, at de allergifremkaldende stoffer i pollen ligner proteinerne i maden.

Se og læs mere her 

Skærmbillede 2015-05-19 kl. 10.13.56

Skema over krydsreaktioner

Skærmbillede 2015-05-13 kl. 10.18.48

Se Torben Frank Andersen behandle Jonas og Ása for allergi via en kinesiologisk behandling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *