Her er din lettere og sundere vej til stabilt blodsukker og varigt vægttab

 

Hvis dit blodsukker er i balance, vil du opdage, hvor meget lettere det er for dig at holde vægten og endda at tabe dig. Her har HEAL-konceptet den klare fordel, at det plantebaserede, optimerede måltid sikrer en langsom optagelse af sunde kulhydrater, så dit blodsukker ligger indenfor normalværdierne og ikke svinger som et pendul.

Af Bjørn Falck Madsen

 

Inden du læser videre, skal du lige vide, at når det gælder vægttab, findes der ingen mirakelløsninger. Når det er sagt, er der til gengæld ting, som kan gøre det markant lettere for dig at opnå et varigt resultat. Noget af det mest undervurderede, når det gælder kunsten at holde sin vægt, er blodsukkerbalancen. Så hvis du har sat dig som mål at blive en lidt slankere udgave af dig selv i det nye år – og ikke ønsker, at vægten stiger igen efter kort tid – så er stabilt blodsukker det, du bør koncentrere dig om.

Forhindrer blodsukkeret i at skyde i vejret

Blodsukker, eller glukose, som det også hedder, er koncentrationen af sukker i blodet. Glukosen er vigtig, eftersom dine celler bruger den til at danne energi. Men det er også vigtigt, at optagelsen af forskellige sukkertyper fra kosten foregår i et tempo, hvor kroppen kan følge med. Her kommer det plantebaserede, optimerede HEAL-måltid ind som et både effektivt og enkelt redskab, der kan hjælpe dig med at undgå de udsving i blodsukkeret, som ofte er årsagen til problemerne.

For hvis du eksempelvis spiser for meget sukkerholdig og raffineret kost, der får blodsukkeret til at skyde i vejret lige pludselig, vil det skubbe din balance ud over kanten.

Langsom optagelse af kulhydraterne

HEAL er 100 pct. plantebaseret og indeholder ikke tilsat sukker, men udelukkende sundt og naturligt frugtsukker fra ingredienserne. Planteføde er den bedste kilde til de ”langsomme” kulhydrater, som ikke giver voldsomme udsving i blodsukkeret, ligesom det er tilfældet med hurtige kulhydrater fra stivelsesholdige fødevarer med lavt proteinindhold. Forskning har vist, at plantebaseret føde er en fordel med hensyn til blodsukkeret, fordi kulhydraterne optages langsomt over en længere periode. På den måde undgår du, at din insulinproduktion skyder i vejret i forsøget på at sluse den enorme mængde sukker fra blodet ud til dine celler. Det farlige ved dette er, at når insulinniveauet er konstant højt, reagerer din krop efterhånden dårligere og dårligere på insulinet, og du risikerer at udvikle insulinresistens. 

 

Superfood med alle næringsstoffer

HEAL er et sundt og nærende måltidssupplement, der er fremstillet af sammenlagt 34 økologiske kvalitetsråvarer fra planteriget. Med disse naturlige superfoods er du samtidig sikker på at få alle de livsnødvendige næringsstoffer, du behøver. Det gælder selv B12-vitamin, zink og jern, som normalt let kommer til at mangle i en plantebaseret kost. Du får også et optimalt indtag af protein og fibre ved at anvende HEAL hver dag.

Godt til de travle

Det er vigtigt at understrege, at HEAL ikke på nogen måde skal erstatte en sund og varieret kost. Det er et supplement, som er både sundt og praktisk, og som folk med en travl og hektisk hverdag med fordel kan anvende, for eksempel som en hurtig frokost, hvor de ellers ville springe dette måltid over.

”Men det kan som sagt også være en virkelig nyttig løsning, hvis man vil tabe sig. Mange har en trang til at ”snacke” på alt muligt, og det bliver ofte usunde valg som søde sager og den slags. HEAL som erstatning for et måltid eller eventuelt som et mellemmåltid giver alle de vitale stoffer, kroppen behøver i løbet af dagen”, forklarer Birgitte Emborg, som har udviklet HEAL-konceptet og er ved at introducere det på de europæiske markeder. Hun har en solid baggrund inden for ernæring og sundhed, herunder en efteruddannelse i Nutrition Science fra Stanford University, og den viden har hun brugt til at sammensætte ingredienserne.

Også godt for miljøet

Noget helt andet ved HEAL er, at det har et let klimaaftryk. Det er helt og holdent plantebaseret, hvilket er en fordel i disse tider, hvor kødproduktionen konstant bliver kritiseret for at være en af de store CO2-syndere. Hvis man skulle købe alle de råvarer, som produktet er fremstillet af, ville det endvidere resultere i et kæmpe emballagespild, og en stor del af importen af de forskellige fødevarer belaster klimaet på grund af den øgede fly- og skibstransport. HEAL’s emballage er i øvrigt fremstillet af genbrugsmaterialer, og der er intet problem med madspild.

Du kan købe HEAL her og få det sendt gratis til din dør: https://heal4meal.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *