Hold orden i din fordøjelse og skab optimale betingelser for vægten

 

stemningsbillede-frugt

Af Kristine Bindslev

Bragt i //mig// i februar 2014

 

Der er en stribe produkter, det er værd at tænke på, når du vil hjælpe din krop med at forbrænde og fordøje maden. To vigtige processer for din vægt og dit velbefindende. Du kan optimere din fordøjelse med en bunke gode produkter med urter, planter, krydderier og mælkesyrebakterier.

 

Optimal optagelse af næring

Hvis din fordøjelse ikke er optimal, får du ikke udnyttet næringsstofferne i din mad ordentligt, og du må spise mere for at få livsvigtige vitaminer og mineraler. Aloe Vera drik fra Avivir øger optagelsen af næringsstoffer. Brottrunk og Valleforce skaber et hensigtsmæssigt miljø i fordøjelsessystemet, som fremmer nedbrydning og optagelse af maden. Sidst, men ikke mindst, er gode mælkesyrebakterier vigtige for en god fordøjelse

 

Få en flad mave med kanel og urter

Dida er baseret på kanel og andre urter bl.a. pebermynte, som i mange år har vist sig at være gavnligt for en sund fordøjelse og en reduktion af luftdannelse, generende tryk i tarmene og op- pustethed efter måltider. De nævnte gener er ikke sygdomme, men er naturlige og normale forhold, som udvikles i forbindelse med nedbrydelsen og fordøjelsen af fødevarer i maven og tarmene.

 

Hvad der kommer ind, skal også ud

BioDrain er en udrensningskur, som hjælper krop- pen med at udskille de stoffer, den har svært ved at fordøje, og som konsekvens kan give dig en oppus- tet mave. Tabletterne skal tages tre gange dagligt i 14 dage, men allerede efter første dag er der en mærkbar effekt i form af mindre ”luft” i tarmene. Er der gået hel hårdknude i fordøjelsen er Mavens ven nr. 2 din ven i nøden.

 

Sæt turbo på din forbrænding

Det brændende stof i chili, capsaicin, øger for- brændingen. Men da du skal spise hele syv chilier om dagen, er det godt, vi har Chili Burn til at nedsætte din appetit og sætte fut under din forbrænding ved at øge stofskiftet. Grøn te skruer ligeledes op for din forbrænding.

 

Glubende sult om aftenen – her er tre råd mod overspisning om aftenen:

  1. Spring ikke måltider over i løbet af dagen – heller ikke mellem måltider.
  2. Del måltidet op, så du fx spiser en salat som “forret”. Den vil starte din appetit- regulering, så du vil have lettere ved ikke at overspise.
  3. Tag kun en portion og helst lidt mindre, end du tror, du kan spise. Vent minimum 20 minutter før du eventuelt tager en portion mere.

 

Kur eller ej – få din daglige vitamin

Med Vitacare Komplet får du alt – plus den livsvigtige fedtsyre omega-3. Mange slanker sig ved at skære ned på fedtet. Men det kan resultere i at stofskiftet sænkes. Omega-3 gør det modsatte – Det øger dit stofskifte og skruer op for din forbrænding.

 

Overspisning kan blive et overstået kapitel

En god måde at undgå overspisning på, er ved at få en naturlig mæthedsfølelse – ved hjælp af kostfibre. KONJAK er tabletter, som opløses i maven, hvor det naturlige kostfiber, glucomannan, danner en gelé, der fylder op i mavesækken, så du hurtigere føler dig mæt. Får du alligevel spist for meget, er Silicol god mod sure opstød samt ved for meget og for lidt mavesyre. Silicol hjælper også, hvis man har det svært med stærk mad.

 

Sukkerjunkie? Få styr på dit blodsukker

Vi kalder det noget så harmløst som “at have en sød tand”. Men hvis du lider af et ustabilt blodsukker, er du fanget i en temmelig ond cirkel. Her spiser du ikke længere sukker og slik for smagens skyld, men pga. en afhængighed lige så stærk som narkotika. Spis blodsuk- kerstabiliserende mad som bælgfrugter og nødder, og tag et olieshot hver dag på ca. 2 spiseskeer gerne mor- gen og aften. På den måde bringer du blodsukkeret i balance, og den søde tand kommer under kontrol. Et godt bud på en olie kunne fx være hamp-olien fra Bio- Planète, der har stor ernæringsmæssig værdi samt en udsøgt smag.

 

Krom kommer blodsukkeret til undsætning

Hormonet insulin transporterer sukker fra blodet ind i krop- pens muskel- og fedtceller. Her menes krom at indgå i stoffet “Glukose Tolerance Faktor”, der fungerer som hjælpestof til insulin. Det vil sige, at krom hjælper med at holde blodsuk- keret nede og bidrager således til et stabilt niveau.

 

CLA og grøn te øger kroppens fedtomsætning og gør dig fastere i vævet
CLA sætter ind på to områder, for det første blokerer CLA fedtcellers optagelse, og dernæst stimulerer det fedtomsæt- ningen i muskelceller. Grøn te øger fedtforbrændingen med ca. 30 pct. Pharma Nord har CLA + grøn te.

 

Lad din DNA-profil bestemme din diæt

Spiser du efter din DNA-profifil, taber du mere end dobbelt så meget som på en vilkårlig kur, viser amerikanske studier. Dem, som fulgte deres DNA-profifil med hensyn til valg af kur, tabte mere end dobbelt så meget som de deltagere, der fik en anden kur. Kontakt Diet & Genes på tlf. 6138 1580.

 

Søvn slanker

Når du sover, producerer du det appetitregulerende hormon Leptin, der øger forbrændingen, giver mæthed og regulerer appetitten. Det er også om natten, at du producerer væksthormonet, som er vigtig for at kontrollere kropsvægten. Så få en god nats søvn med Melissa Dream eller Bach Rescue Night Spray. Prøv også Lotte Paarups åndedrætsøvelser og en kop Pukka Night Time for en bedre søvn.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *