Hypericum perforatum fra Schwabe effektiv til depression

Depression2

 

En tysk undersøgelse viser, at den naturlige ekstrakt, WS 5570, er mere effektiv end syntetisk anti-depressiv medicin, samtidigt med at den medfører betydeligt færre bivirkninger. Depression er en alvorlig sag, hvor medicinsk behandling ofte er en nødvendighed. Syntetiske anti-depressive lægemidler er dog ikke for enhver pris det bedste valg, hævder tyske forskere på baggrund af en ny undersøgelse, som sammenligner den naturlige ekstrakt WS 5570 med et af de hyppigst anvendte anti-depressive lægemidler, paroxiten. Efter seks uger kunne forskerne konstatere, at patienterne, som fik den naturlige behandling, havde opnået mindst lige så godt resultat som dem, der fik standardbehandlingen. Patienterne i WS 5570-gruppen oplevede tilmed betydeligt færre bivirkninger. ”Denne undersøgelse viser, at WS 5570 er mindst ligeså effektivt og tåles betydeligt bedre end det anvendte anti-depressive lægemiddel, som er et af de mest udbredte,” forklarer Professor A. Szegedi, forskningsleder og overlæge ved Afdelingen for Psykiatri og Psykoterapi ved Charité-Universitätsmedizin Berlin. Undersøgelsen offentliggøres i dag på web-sitet for det ansete lægevidenskabelige tidsskrift, British Medical Journal.

 

Solid forskning
Undersøgelsen er foretaget på 251 patienter med moderat til svær depression, som blev inddelt i to grupper. Den ene gruppe fik 900 mg WS 5570-ekstrakt, den anden fik 20 mg paroxetin. Forsøget var dobbelt-blindt, hvilket vil sige, at hverken patienterne eller forskerne vidste, hvem der fik hvad, før undersøgelsen seks uger senere blev afsluttet, og en bestemt kode blev brudt. Det positive resultat af ekstrakt-behandlingen lægger sig tæt op af en tidligere undersøgelse, som blev foretaget på 375 patienter med depression. Her viste WS 5570-ekstrakten en tilsvarende god virkning.

 

Udbredt problem
Depression er et udbredt problem. På verdensplan findes omtrent 120 millioner mennesker med depression, og hen imod hver fjerde kvinde og 12% af mænd oplever på et eller andet tidspunkt i deres liv en depression. Det er således godt nyt, at man kan opnå et brugbart resultat med en naturlig ekstrakt uden alvorlige bivirkninger. I Norden findes WS 5570 kun i præparatet Neurokan eller Calmigen fra DHC, der er registreret som naturlægemiddel ved tristhed, modløshed og nedtrykthed.  Vil du vide mere om depressioner eller teste dig selv. Klik her Printer friendly versions PDFFlashpaperHTML

 

Neurokan findes pt ikke i Danmark. Vælg derfor et andet naturlægemiddel med Hypericum perforatum.

 

2 thoughts on “Hypericum perforatum fra Schwabe effektiv til depression

 • Wow, marvelous blog structure! How lengthy have you ever been running a blog for?

  you make running a blog look easy. The total look of your website is great, let alone the content material!
  You can see similar here sklep internetowy

 • Hello there! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing
  through some of the post I realized it’s new to me.
  Nonetheless, I’m definitely glad I found it and I’ll be bookmarking and checking back
  often! I saw similar here: Sklep online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *