Pharma Nord produkter i Thailands hospitaler

thai

 

Pharma Nord produkter har holdt deres indtog i nogle af Thailands mest prestigefyldte hospitaler, herunder det ældste hospital i Thailand. Her kan både udlændinge og thaier nyde effekten af dansk kvalitet.

Forbrugere over hele verden kender den høje kvalitet af kosttilskud og lægemidler produceret af Pharma Nord. Nu har flere af disse produkter holdt deres indtog i nogle af Thailands mest prestigefyldte hospitaler, herunder Thailand’s ældste hospital, Siriraj Hospital, og Bumrungrad International Hospital, som er det største private hospital i Sydøstasien.

 

Bio-Qinon gives til hjertepatienter
Ifølge Pharma Nords country manager i Bangkok, fru Ytt Praba, synes der at være en særlig interesse for Bio-Qinon Q10 (30 mg/100 mg).

“Hjertelægerne her er klar over vigtigheden af at give Q10 til hjertepatienter, som klart drager fordel af den forbedrede hjertefunktion og det øgede energiniveau. Desuden er præparatet også meget brugt i forbindelse med statinbehandling, fordi det har vist sig at forbedre resultatet af den kolesterol-sænkende medicin,” fortæller Ytt Praba.

 

Velkendt dansk kvalitet
For ca. fire måneder siden, blev der etableret en Pharma Nord salgsbod i Bangkok Nursing Hospital (BNH), hvorfra patienterne kan købe en række af Pharma Nords præparater, herunder det anti-rynke produktet Evelle.

“En masse skandinaver henvises til dette hospital, og de er glade for at kunne købe kosttilskud, som er fremstillet i overensstemmelse med den strenge danske kvalitetskontrol,” forklarer Ytt Praba og tilføjer, at indfødte thaier er også helt klar over fordelene ved dansk kvalitet.

 

13. maj 2010

 

3 thoughts on “Pharma Nord produkter i Thailands hospitaler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *