Pharma Nord støtter polske børn med hjertefejl

hjerte_0

 

Som partner i programmet “Z sercem dla SERCA” – med et hjerte for hjertet – er Pharma Nord med til at støtte udviklingen af et kunstigt hjertekammer, der er nødvendigt for at hjælpe børn med alvorlige hjertefejl. 

Da tv-seerne i Polen tunede ind til den 8. udgave af programmet “Z sercem dla SERCA” – med et hjerte for hjertet – kunne de se, at Pharma Nord er med som partner af programmet, der eksisterer for at støtte Fonden for udvikling af hjertekirurgi.

 

Kunstigt hjertekammer
Programmet og det deraf følgende overskud er dedikeret til at udvikle en prototype af en implantable pumpe til et pneumatisk hjerte system – et kunstigt hjertekammer – til børn i skolealderen.

Enheden er nødvendig for at hjælpe et sygt hjerte til at regenerere, eller til at holde børn i live, mens de venter på en transplantation. Lignende apperater har været brugt til voksne siden 1996, men der er endnu ikke en enhed i Polen, der kan bruges på børn, og behovet er stort.

 

En pålidelig virksomhed
“Vi – Pharma Nord – er inviteret til dette program fordi vi er en pålidelig virksomhed, der har meget høj kvalitet med dokumenteret effekt. Fonden valgte vores Bioaktive Q10 Uniqinol som et produkt, der er udviklet, produceret og markedsført baseret på optimal bio-tilgængelighed, sikkerhed og videnskabelig dokumentation, “siger Beata Zolynska fra Pharma Nord Polen.

“Som en partner i dette program, vi er i stand til at sætte deres logo på vores produkt. Det vil bidrage til at forbedre vores position som markedsleder blandt produkter, som er gode for hjertet. Også det viser, at Pharma Nord er en socialt ansvarlig virksomhed. “

Pharma Nord vil være til stede som en partner i alle aktionerne i dette års program. Den største del fandt sted i den polske tv i anden halvdel af marts i år.

 

29.04.2010

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *