Pollen til mænd og kvinder

pollen_0

Atjuu…

Hvordan i alverden kan vi få pollen allergikere til at forstå, at pollen godt nok er et irriterende fænomen, der kan ødelægge et smukt forår og et herligt efterår, men faktisk også kan anvendes til forebyggelse og behandling? Og at selv pollenallergikere kan tåle pollen?

For år tilbage besøgte jeg fabrikken, Allergon, i Sverige. Jeg så markerne, hvor de indsamler pollen og laboratoriet, der strålede af poleret stål. Og ingen af deltagerne gik nysende derfra… Hemmeligheden bag de svenske forskeres arbejde er velbevaret. Til gengæld strømmer det ind med pilot projekter, hvor vi kan se, hvorfor mange kvinder allerede har fået glæde af Femal og hvorfor Hr. Olsen kan få det bedre med sin prostata ved blot at lære om blomster og bier… Fremstilling Allergon AB har siden begyndelsen af 60’erne forsket, udviklet og har gjort sig til specialister i pollenproduktion. De er i dag en af verdens førende producenter af allergitests, som anvendes i diagnose af allergier, men har også udviklet en række pollenprodukter, som virker på forskellige organsystemer i kroppen.

Hvad er pollen?

Pollen er mikrosporer af plantesæd, som er udviklet i blomstens støvdragere. Pollen bliver transporteret af vinden eller insekter til blomsternes ”kønsåbning”, hvor de ledes ind i ”pollen tuben” som fører det mandlige pollenkorn ned til blomstens ægceller, og blomsten udvikler frø. Indsamling Hos Allergon AB indsamles hver pollenart med enten håndplukning eller med forskelligt udviklede støvsugere. Det sker i ganske bestemte indsamlingsperioder, som i mange tilfælde kun drejer sig om få dage af året. Der skal mange kilo pollen til blot at udvinde få milligram ekstrakt. I den efterfølgende fremstillingsproces åbnes pollenkornet ved en metode, som tidligere kun er mestret af bierne. Biernes enzymer kan åbne et pollenkorn og denne proces har man efterlignet hos Allergon AB, hvor det aktive indhold tages ud af det mikrostore pollenkorn. Yderskallen, hvor alle de allergene stoffer befinder sig, bliver destrueret. Det er vigtigt, at hver pollenart holdes adskilt fra hinanden. Fabrikken forsker i de enkelte pollenarters specielle sundhedsmæssige egenskaber og deres test viser, at sammensætningen af forskellig typer pollen forøger evnen til at påvirke forskellige organer og organsystemer. I århundreder har man vidst, at pollen har nogle egenskaber, som bidrager til vores sundhed. På Allergon AB bevises påstandene i form af medicinske undersøgelser. De mange pilot studier m.m. kan du finde nedenfor.

Femal

Femal kan både anvendes til PMS og klimakterie problemer. Simpelthen fordi, pollenproduktet afbalancerer og regulerer vores hormonsystem – uden at tilføre hormoner. Femal kan med fordel anvendes i tre måneder – eller hele året, for at få tilført de mange næringsstoffer, som pollen indeholder. Femal er ikke en erstatning for vitaminer og mineraler, proteiner og fedtstoffer, men har en fin kombination af mange hundrede stoffer, der hver især er velkendt for deres sundhedsfremmende effekt og sammen kan de gøre en forskel, også selvom doseringen af de enkelte stoffer er en bi-ting…

Polzan

Allerede fra 40 års alderen, kan hyppige toiletbesøg med sparsom vandladning være et problem. Prostata problemer rammer mange, og problemet kan meget vel vokse med alderen, hvor operation kan blive nødvendig. Inden da, er det værd at forsøge med Polzan og samtidig tænke over dine daglige vaner. Drik ikke for meget væske før sengetid. Det gør din blære og søvn urolig. Undgå især te og kaffe om eftermiddagen og aftenen – det forværrer problemet. Spis gerne græskarkerner hver dag. De smager herligt i salater eller kan bruges som sunde mellemmåltider, hvor du let kan have en håndfuld i lommen. De bliver knasende sprøde, hvis du rister dem i lidt salt på en tør pande.

Her er en liste over alle indholdsstoffer i pollen og en sammenligning af pollen og gele royale i en smuk pdf-fil fyldt med nærbilleder af bier og blomster og de specielle støvsugere på marken.

  • Studier på Femal til PMS og klimakterieproblemer
  • Studie 1 om både PMS og klimakteriebesvær
  • Studie 2 om humørsvingninger og hedestigninger
  • Studie 3 om hedeture og livskvalitet
  • Studie 4 om PMS
  • Studier på Polzan til prostataproblemer
  • Studie 1 om kroniske prostataproblemer

Flere oplysninger om produktet og firmaets øvrige produkt-sortiment

BM Pharma ApS, som har skiftet navn til Medica Clinical Nord – Korskilden 4 – 2670 Greve – Tlf.: 4611 6669  www.medicanord.dk – mail: lisbeth@medicanord.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *